2777
2789

اره خوبه 

امتحاناش حضوری 

کلاسم اگه مرکز شهر باشی خیلی خوبه کمتر هست ولی داره 

حضور برا بعض اساتید الزامی بعضی نه 

مدرکش ام معتبره

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصف بیشتر مجازی بستگی به مرکزت هم داره البتهنه امتحانات مقطع لیسانسش خوبه خیلی سخت نیستپذیرش هم سخت ...

من دیپلمم تجربیه معدلمم ۱۸ و نیمه..ب نظرت میتونم رشته های انسانی مث ادبیات یا حقوق قبول شم؟

محیط و شهریه ش بهتره

کلاسا بستگی داره، چندنفر باشه، ترم چند باشی و نیاز به کنفرانس باشه یا نه

خیلی از استادا حضور براشون مهم نیست و هشت نمره رو میدن، و بعضیام اجبار میکنن که حضورا باشی و نمره میانترم براساس حضور و کنفراس و... هم هست. 

معمولا خودخوان هست و جزییات و تماما نمیگن خصوصا ترمای اول

اما بازم بستگی به ظرفیت داره 

امتحانات همش تستی و تشریحی نداره

دی و خرداد امتحان هر ترم. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

پذیرشش سخت نیست تقریبا اینجوری بگم که هر کی بخواد می‌تونه بره. کلاس‌های درس‌های عمومی مجازیه ولی بقیه حضوری‌ان. البته خب حضور در کلاس هم اجباری نیست. امتحانات هم ۸ نمره میان‌ترم دست استاده، ۱۲ نمره پایان‌ترم کشوریه و امتحانش هم تستیه. هر درس هم برای خودش یه منبع مشخص داره و سوالات از اون کتاب‌ها داده میشه. 

اره خوبه امتحاناش حضوری کلاسم اگه مرکز شهر باشی خیلی خوبه کمتر هست ولی داره حضور برا بعض اساتید الزا ...

دیپلم تجربیو واسه رشته های انسانی قبول میکنه؟؟

کلاساش هم حضوری هم مجازی

امتحاناش حضوری و تستیه 

عمومی تا الان مجازی بود که شد حضوری

ولی مشکلی نی اکثر سوالا از نمونه ترمای قبل میاد 

فشار روانی زیادی رو آدم نیست

شرکت تو کلاسا اجباری نی مگ اینک واحد عملی باشه

کسی کار ب کسی نداره 

کلاساش هم حضوری هم مجازیامتحاناش حضوری و تستیه عمومی تا الان مجازی بود که شد حضوریولی مشکلی نی اکثر ...

شاغلا میتونن راحت به کارشون ادامه بدن؟؟هیچ اجباری ب حضور ت کلاس نیست؟؟

من دیپلمم تجربیه معدلمم ۱۸ و نیمه..ب نظرت میتونم رشته های انسانی مث ادبیات یا حقوق قبول شم؟

قبولی راحته یعنی خیلی راحت میتونی وارد شی ولی اگ ۱ درصد رشته ای ک قبول نشدی رو دوش نذاشتی یک ترم۱۲ واحده  بر میداری معدلت که بالا ۱۲ شد تغییر رشته میدی

قبولی راحته یعنی خیلی راحت میتونی وارد شی ولی اگ ۱ درصد رشته ای ک قبول نشدی رو دوش نذاشتی یک ترم۱۲ و ...

ینی همون ترم اول ؟

بعد از ترم دو وارد رشته ی دیگه میشم یا دوباره از اول باید بخونم؟

شاغلا میتونن راحت به کارشون ادامه بدن؟؟هیچ اجباری ب حضور ت کلاس نیست؟؟

بله دانشگاه منعطفیه😂

ولی خب محض اطمینان از اینک تکلیف میانترم و بدونی جلسه اول هر درسیو شرکت کن تا بدونی چکار‌کنی

ینی همون ترم اول ؟بعد از ترم دو وارد رشته ی دیگه میشم یا دوباره از اول باید بخونم؟

نه ترم اول همون رشته ای که قبول شدی رو‌میخونی معدلت حتما حتما باید بالای ۱۲ باشه

بعدش عوض میکنی رشتتو دوباره از ترم اول میخونی