2777
2789
عنوان

سایت ایرانخودرو باز شد این یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
امیدوارم یه روز اونقدر پولدار شی که بهترین ماشینارو بخری.لااقل به خاطر امنیت خودت

حالا دیگه اینقد جو ندید 

نصف این مردم ساینا و پراید و سورن سوارن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانی نیست عزیزم.کاری که خودم کنم که نمیام به بقیه بگم نکنن

همه قدرت خرید ماشین خارجی ندارن .همین ایرانیش هم با هزار وام و فشار به زندگی پولش رو جور میکنن.خوبه که شماتت نکنیم .توی همین ثبت نامی ها قیمت کارخونه با بازار ۱۰۰ تومنی تفاوت داره .خب این خودش هم پول کمی نیست .

همه قدرت خرید ماشین خارجی ندارن .همین ایرانیش هم با هزار وام و فشار به زندگی پولش رو جور میکنن.خوبه ...

میدونم ولی همین قضیه باعث میشه کارخونه دارها سو استفاده کنن و بعد از ۴۰ سال هنوز نتونن یه ماشین سالم و استاندارد تحویل مردم بدن.

همین مالک ایران خودرو خودش چی سوار میشه؟ عمرا ماشینای تولید خودشو سوار شه.

در صورتیکه تو تمام خودروسازی های معروف دنیا، مدیرانشون از محصولات خودشون استفاده میکنن.

چون به چیزی که ساختن مطمئن هستن.

من حتی یه موقع میبینم یه نفر زن و بچه هاشو چپونده پشت موتور و تو اتوبان میره، متاسف میشم که چقدر راحت با جون خودش و خانواده ش بازی میکنه.

ممکنه پول خرید ماشین نداشته باشه ولی خدای نکرده چپ کنه، عزیزانش که از دست رفتن با تمام پولهای دنیا هم زنده نمیشن.

اگر دچار نقص عضو بشن هم که تا پایان عمر چند برابر پول خرید ماشین رو باید خرج درمانشون کنن.

فکر نمیکنم تو دنیا چیزی مهمتر از جان انسان وجود داشته باشه