2777
2789

میتونم روزه بگیرم؟.

چون باید درس هم بخونم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من پریود شدم

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

شاید گرفتم..............آره چرا نتونی روز کوتاهه شب جمعه هم هست فرداش تعطیله.........ثوابم داره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید گرفتم..............آره چرا نتونی روز کوتاهه شب جمعه هم هست فرداش تعطیله.........ثوابم داره

نیت روزه قضا میکنم 

ولی فردا اول ماه رجب هست

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

بنظرم اگ میتونی این یه روز رو بگیر اگ ضرر نداره برات 

خدا کمکت میکنه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اگه خدا بخواد من میگیرم

امیدوارم پریودی نیاد امروز روز ۵ بود رفتم حموم

معمولا تا ۶ یا ۷ لکه بینی میاد

ایا درسته لکه بینی مشکلی در نماز و روزه نداره؟

یا بعد ۱۰ روز اشکال نداره؟

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

نیت روزه قضا میکنم ولی فردا اول ماه رجب هست

منم نیت روزه قضا دارم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من تو اقدامم و دارو مصرف میکنم بد نیست به نیت بچه دار شدنم تو این ماه روزه بگیرم؟🫠

اطلاعی ندارم و علمی هم ندارم 

ان شالله هرچی صلاحتون هست براتون رقم بخوره😍