2777
2789
عنوان

چرا نمیاد خواستگاری بعد چند سال

98 بازدید | 8 پست

چند سال پیش یه جایی کاراموز بودم یکی از مهندسا ک فامیل دورمون میشد چند وقت یه بار میومد شرکت ما بعد از فامیلا شنیدم میخواد بیاد خواستگاری بعدش هم نیومد الان بعد چند سال تویه همایشی همو دیدیم با دوست صمیمیم همکاره کلی ازش درمورد من پرسیده بود حتی آیدی تلگرامم روهم کرفته بود اما یه هفتس هیچی نگفته .

چرا اقدامی نمیکنه دوستم میگفت تو این سالها هی ریز ریز ازمن میپرسیده این دفعه واضح به دوستم گفته بود و پرسیده بود خانم فلانی از من خوشش میاد؟دوستمم گفته بود نمیدونم از خودشون باید بپرسید . 

خیلی ناراحتم واقعا چرا نمیاد من جوابم حتما مثبت نیست ولی خب بیاد حداقل حرف بزنیم تکلیفمون مشخص بشه خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یکی از فامیلامون ۴ سال دختری رو زیر نظر داشت کلی در موردش تحقیق کرد بعدا باهاش ازدواج کرد

چ خبره آخه من فسیل شدم از همه درمورد من پرسیده الا خودم خب میومد حرف میزدیم شاید زود تر اصلا ن رو میگفتیم خلاص

چ خبره آخه من فسیل شدم از همه درمورد من پرسیده الا خودم خب میومد حرف میزدیم شاید زود تر اصلا ن رو می ...

نمی دونم بعضی آدما اینجورین 

چه دختر چه پسر در این مورد سخت میگیرن 

اگه اومد میتونی بگی نه چون احتمالا بخواد هر کاری بکنه این همه تحقیق میکنه

نمی دونم بعضی آدما اینجورین چه دختر چه پسر در این مورد سخت میگیرن اگه اومد میتونی بگی نه چون احتمالا ...

آخه واقعا خسته شدم یعنی شده سر همین خسته شدن ن بگم به دوستم گفته من خیلی میترسم ن بشنوم خب مرد حسابی تو چند ساله مارو علاف کردی اگه رود تر اومده بودی ن شنیدن انقدر واست سخت نبود