2777
2789

من دیروز با دوستم رفتیم دانشگاه علوم قرآنی سوال کنیم ببینیم شرایطش چه جوریه 

همین که وارد شدم خیلی توش احساس آرامش کردم انگار قبلا هم رفتم در صورتی که بار اولم بود 

خیلی حس خوب بهم داد 

دوست دارم هر جور شده برم 

آره کربلا

بین الحرمین

فقط آرامش داشتم

فقط و فقط آرامش محض

دلم یه جوری آروم بود ک هیچ وقت نبود

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
آره کربلابین الحرمینفقط آرامش داشتمفقط و فقط آرامش محضدلم یه جوری آروم بود ک هیچ وقت نبود

قبول باشه 

منم یه بار مشهد رفتم با اینکه کلی برای مسافرخانه  با صاحب کاروان به مشکل خوردیم ولی وقتی وارد حرم میشدم همه ی اینا یادم می‌رفت 

یه شب هم تو زیر زمین خوابیدم منی که اگه جایی مسافر باشم به زور خوابم میبره اونجا راحت تا صبح خوابیدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول باشه منم یه بار مشهد رفتم با اینکه کلی برای مسافرخانه با صاحب کاروان به مشکل خوردیم ولی وقتی و ...

قربونت عزیزم

برای شماهم قبول باشه

من سه بار رفتم کربلا، یه بار با کاروان غیر اربعین بود و خیلیی راحت و ...

دوبار اربعین، یه بار پارسال یبارم امسال

ولی هیچی برام اربعین نمیشه

اونم اربعین امسال ک تنها با کاروان اربعین رفتم

اصلا میرفتم بین الحرمین مینشستم‌، فقط ب مداحیایی‌ ک گروه گروه جمع میشدن سینه میزدن گوش میکردم و دو طرف خودمو میدیدم و گریه میکردم

اصلا آدم مذهبی نیستم، حتی امسال کلا تو کربلا یه بار نماز خوندم

ولی بشدت اونجا ارومم

با تموم سختیاش دوسش دارم

امسال وقتی رفتم ک واقعا بهش نیاز داشتم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻