2777
2789

ببین اگه کسی اشتباهم واریز کنه میتونه به بانک بگه پولشو برگردونن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری کلاهبرداری ندیدم برای من همین دیروزی چهار بار تماس اومد ی بار حواسم نبود برداشتم هیچ کس حرفی نمیزد بعداً متوجه شدم کلاهبرداری هست سریع قط کردم همش تماس می‌گرفت از چهار شماره مختلف جواب ندادم 

۵۰۰

اها هیچی اشتباه ریخته بعد زنگ زده بانک درستش کردن اون کلاهبرداری میلیاردی میریزه ورمیداره

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اها هیچی اشتباه ریخته بعد زنگ زده بانک درستش کردن اون کلاهبرداری میلیاردی میریزه ورمیداره

بابا کلش یه دقیقه طول نبرد گلم

بخاد زنگم بزنه حداقل ده دیفه طول میکشه

پ چرا موجودیه خودم کم شد؟؟