2777
2789

بله دارن یاد میدن مرداتون خیانتم کردن ببخشید مث ملکا خانوم باشید...🥴

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ملکا الان دوباره حامله س؟شوهرش میفهمه دوباره برمیگرده؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بله دارن یاد میدن مرداتون خیانتم کردن ببخشید مث ملکا خانوم باشید...🥴

هه دقیقا

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
وایی😐😐فک کن میگه میخوام ازدواج کن نه دعوایی نه جنگی اصلاا مگه میشهههع

گفت که 

میگه ادما قناری نیستن که تو قفس به زور نگهشون داری

کسی که دلش یجا باشه خودشم اونجاست من خودمو کوچیک نمیکنم که به زور نگهش دارم

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

نه طلاقش سر جاشه ، فقط تو زندان بهش میگه دختره باهاش چیکار کرده و اونم یه جوری انگار نمی خواد باور کنه و بقیه داستان 

میگه بخشیدم فراموش نمیکنم ، نمیدونم فکر کنم میگه چون پدر بچمی و اینا 

ولی در کل بازگشتی در کار نیست 

من این فیلم رو ندیدم اما جدیدا چند تا سکانس تو فیلمای ایرانی میبینم که خیلی تاکید می‌کنم خیلیییی دارن خیانت مرد رو با شوخی لوث میکنن و میخوان بگن بابا ول کنید اینم یه خصلت مرده باهاش کنار بیاید . بخدا اعصابم بهم ریخت 

ملکا قبل از ورود کتایون خیلی خوشبخت بود و شوهرشم یه مرد نمونه بود یه دختر اومد تمام تلاششو کرد تااین مرد رو بدست بیاره 

ملکا اگر میبخشدش بخاطراینکه هم بابای بچشه و هم اینکه میدونه شوهرش درکل ادم عوضی و هول نبوده و یه بار تو زندگیش توسط یه دختره ماهر گول خورده شاید خیلیا جای ملکا باشن همینکارو کنن

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩