🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این فیلم رو ندیدم اما جدیدا چند تا سکانس تو فیلمای ایرانی میبینم که خیلی تاکید میکنم خیلیییی دارن خیانت مرد رو با شوخی لوث میکنن و میخوان بگن بابا ول کنید اینم یه خصلت مرده باهاش کنار بیاید . بخدا اعصابم بهم ریخت
ملکا قبل از ورود کتایون خیلی خوشبخت بود و شوهرشم یه مرد نمونه بود یه دختر اومد تمام تلاششو کرد تااین مرد رو بدست بیاره
ملکا اگر میبخشدش بخاطراینکه هم بابای بچشه و هم اینکه میدونه شوهرش درکل ادم عوضی و هول نبوده و یه بار تو زندگیش توسط یه دختره ماهر گول خورده شاید خیلیا جای ملکا باشن همینکارو کنن
✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️