2777
2789
ن🚶‍♀️

ای بابا

شاید شما سخت پسندی؟🥲😂

امیدوارم بهترینش برات اتفاق بیوفته 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره سخت پسندم 😁😂خدا انشالله ب دلم نگاه کنه اونجوری ک میخام بفرسته

انشاالله 

باز من برعکس تو همش میگم ای کاش طرف یه سروگردن از من پایین تر باشه😂🤣اصلا دوست ندارم خوشگل باشه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چرااااااا؟

نمیدونم دقیقا چرا 

ولی اعصاب ندارم دخترای فامیل بهش نگاه کنن یا بگن وای چه شوهر خوشتیپی کرده...بقول مادربزرگم شوهر باید زشت باشه 

البته قد و هیکل برام مهمه ها ولی چهره اونقدر نه...تمیز باشه دندوناش بسه😂😂😂

مردها همینجوری اعتماد به سقف دارن وای به حال اینکه دیگ تیپ و قیافه شون هم خیلی خوب باشه