2777
2789

خانما حالم بده فک کنم پنیک بهم دست داده کمکم کنید تصمیم درستی بگیرم توروخدا

دوهفتست قهر اومدم خونه بابام چون شوهرم معتادشده به متادون و دیگه شورشو دراورده بود همش خواب بود سرکارم نمیرفت همش از جیب خوردیم قسطامون عقب میفتاد و هزاران گرفتاری داشتیم اخلاقشم بد شده بود انتقاد ک میکردم اونم شروع میکرد مقابله با من 

البته قصدشم ترک بود ولی معلوم بود خیلی میترسه 

خونه پدرم من از اول از این خونه خواستم برم ک ازدواج کردم

مادرم غرمیزنه خیلی_بابام الانم معتاده ولی خب کار میکنه کم و بیش اخلاق اون خوبه_یه خواهر دارم نامزده ولی میخواد بهم بزنه چون فهمیدیم نامزدش معتاده و بداخلاقه و روانی حال 

دوتا داداش نره غول مجرد دارم خون پدر مادرمو کردن تو شیشه نه کار میکنن نه اخلاق خوبی دارن یکیشون ک محدود کنندست یکیشونم سیگار میکشه و بداخلاقه و مدام دنبال شکمشه

الان منم اومدم ب اینا اضافه شدم(پدر مادرم میگن بمون جداشی)ولی با این اوصاف چطور بمونم؟؟؟سرکار نمیتونم برم چون تمااام تمرکزم باید رو درسم باشه آزمون دارم اما انقد اینجا متشنجه ک نمیتونم درسمم حتی بخونم 😭😭😭

بگید چکارکنم؟؟؟؟کدوم راهو برم؟؟؟

😐😐چی بگم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه داری؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شرایشو داری به نظرم برگرد به همسرت باهاش صحبت کن ازش بخواه تا زمان ازمونت خودشو تغیر بده و ترک کنه اگه حل شد که دیگه جدا نشین اگه خداینکرده نشد اون موقع خواستی برگردی خونه پدرت حد اقل زمان داشته باشی کار کنی به ازمون فکر نکنی دیگه هم اینکه وجدانت راحت باشه واسه درست شدن زندگیت به همسرت فرصت دادی.

تو این مدت خواهشا مراقب باش پای بچه وسط نیاد

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀