2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباهی که توی زندگیتون کردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 74 پست
دیگه گذشت ولیاینو به شما هم میگم از من به عنوان تجربه ای که کردم داشته باشیدتا پول داشتید ماشین عوض ...

مممنونم از تجربتون

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم اسم خواهرمی😶الان داره تلویزیون میبینه وگرنه میگفتم خودشی🤣

الهی عزیزم😂

با این تفاوت ک من یه برادر دارم خوشبحال تو خواهر داری قدرشو بدون

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

ب اصرار اون مامانمم همش میگفت گناه دار یه فرصت بهش بده عقد کردم گل گذاشتم سر خودم هفته بعدش جدا شدم ...

اشمالی نداره همین که بیشتر پیش نرفت خداروشکر

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
الهی عزیزم😂با این تفاوت ک من یه برادر دارم خوشبحال تو خواهر داری قدرشو بدون

کوچیکتره

تو خونواده ما قدر دونستنی نیستیم هیچ کدوم

از ترس بابام زیرآب همو میزنیم یا اشتباهاتو گردن همدیگه میندازیم

از مامانم یاد گرفتیم😏

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

کوچیکترهتو خونواده ما قدر دونستنی نیستیم هیچ کدوماز ترس بابام زیرآب همو میزنیم یا اشتباهاتو گردن همد ...

تو و خواهرت مراقب هم باشید شما اشتباهی نکردید ک بخواید با تربیت اونا بزرگ شید هرچیزی ک بنظرتون اشتباه بود سعی کنید سمتش نرید 

منم همش تاثیر میگیرم ولی سعی میکنم خوشبین تر باشم نسبت ب مردم و همچنین زندگی خودم..

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری