2777
2789
عنوان

آرزوی بد کردم برای بقیه

117 بازدید | 15 پست

داشتم تو ذهنم چیزای بد برای یه عده ای طلب میکردم اما یهو یه تلگری به خودم زدم که این چه کاریه اما خب با خودم فکر کردم اونایی که اون رفتار و با من کردن مگه ملاحظه منو کردن که من ملاحظه اونا رو کنم 

من آدم شدیداً مهربونیم ولی به این روز افتادم 

دل من شاید هیچ وقت آروم نشه هیاهیوی توی سرم همیشگی شاید باشه به لطف اونا 

خب منم آدمم دیگه چقدر خوب باشم خدای عادل باشه مثل همیشه منتظر حس کردن وجودت هستم فقط تو رو دارم که هوامو داری

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

آرزوی بد نون برای کسیتوی دلت به جد وابادشون فحش بده (:

باادبمم نمیشه 🗿

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم امشب آرزوی مرگ یه نفر و کردم 

خیلی هم به خدا التماس کردم 

حتی وسطاشم با عذاب وجدانم دست و پنجه نرم میکردم 

میگفتم خدا ببین چکارم کرده که دارم آرزوی مرگ میکنم براش🙃

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اگر تو هم بشی مثل اونا پس چه فرق با اونا داری همین خدا تو قرآن فرموده بدی های مردم رو با بهترین رفتا ...

من باهاشون خوب بودم اونا به من زخم زدن

تو دعا کن خدا منو آروم کنه

منم امشب آرزوی مرگ یه نفر و کردم خیلی هم به خدا التماس کردم حتی وسطاشم با عذاب وجدانم دست و پنجه نرم ...

من آه میکشم زود میگره آنقدر خدای جای حق عزیزم 

من آه میکشم زود میگره آنقدر خدای جای حق عزیزم

من خودمم تیکه تیکه کنم 

طرف هیچیش نمیشه 

تو بگو بدترین کارم در حقم کرده باشه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من خودمم تیکه تیکه کنم طرف هیچیش نمیشه تو بگو بدترین کارم در حقم کرده باشه....

شاید گذاشته برای اون دنیا 

خدا بهت صبر بده 

شاید گذاشته برای اون دنیا خدا بهت صبر بده

ممنون عزیزم 

اون دنیا نمی‌خوام 

همینجا می‌خوام با چشمام ببینم 

تهمت زدن به آدم بی گناه چه تاوانی داره...اونم تهمت ناموسی😢

ممنون عزیزم اون دنیا نمی‌خوام همینجا می‌خوام با چشمام ببینم تهمت زدن به آدم بی گناه چه تاوانی داره.. ...

اووو تهمت ای خدا همین تهمت گند زد به زندگی من کل زندگیم رو گرفت الان یارو بره زیرخاکم برای من فایده ندارد سال های از دست رفته منو برنمیگردونه 

اووو تهمت ای خدا همین تهمت گند زد به زندگی من کل زندگیم رو گرفت الان یارو بره زیرخاکم برای من فایده ...

هعی خواهر من دلم خیلی پره🤕

هعی خواهر من دلم خیلی پره🤕

عزیزم سعی کن بهتر بشی بهتر شدنتم یه جور انتقام از دردی که تو رو آزار میده

عزیزم تجربه ی من نشون داده وقتی رها می‌کنی نتیجه بخش تره

منم چندین مرتبه مورد ظلم قرار گرفتم و سکوت کردم حتی پیش خدا هم شکایت نکردم 

نمیدونم چطور میشه که همین سکوت و بر حق ندانستن خود بدجوری طرفو زمین میزنه 

نفرین جواب نمیده فقط همین جواب میده

مدرس زبان آلمانی🇩🇪