2777
2789
عنوان

بنظرتون دیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ازدواج که ۳۰ به بعد ولی جای تعجبه تا حالا باکسی آشنا نشدین ( دوربین مخفیه🥴؟)

خب تو فامیلامون که دختر نداشتیم تو دانشگام که مهندسی مکانیک از هر ۴۰ نفر ۲ تا دختر بودن و منم به فکر پاس کردن بودم و نمیخواستم تو سربازی فکرم مشغول بشه

خب تو فامیلامون که دختر نداشتیم تو دانشگام که مهندسی مکانیک از هر ۴۰ نفر ۲ تا دختر بودن و منم به فکر ...

واقعا اگه اینطوره چیز خاصی از دست ندادید و ذهنتون آروم تر و بیشتر رو هدفتون و آینده متمرکز بود 

بهترین انتخاب و کردید 

دیر نشده به این چیزا فکر نکن یه سوال من کال اف دیوتی رو گوشیم نصب کردم چرا آنلاین نمیشه بازی کرد و ...

من حقیقتش یک بار کالاف دیوتی نصب کردم تو موبایل فهمیدم تیم مقابل و یارام بات و رباطن دلمو زد حذفش%کردم

فیلتر شکن تست کن شاید وصل شدی...شاید نسخه قدیمیو دانلود و نصب کردی

باید اخرین نسخه رو دانلود و نصب کنی

بات و رباتن ?دیدم مهربون منو نمیکشن زود اوکی مرسی

اره ادم واقعی پشتش نیست.....

مگه تو رنکای بالا به ادم بر بخوری اونم مثلا تو دو تا تیم شاید ۲ یا ۳ نفر ادم واقعی توش باشن