2777
2789
عنوان

معلم ابتدایی بودن واقعا سخته

124 بازدید | 18 پست

بچه ها مدام به من ویروس میدن کلا مریضم .

بی ادب و بی تربیت هم که هستن

در حرف و پر جنب و جوش

وای وای امان از بچه ها

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای زنگ آخر انقدر بوسم میکنن امروز گفتم اگه مریض شم ازتون شکایت میکنم😃

منم بغل میکنن حالم بد میشه روم نمیشه بگم

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
مدرسه دولتی؟کدوم شهر؟

تهران اره

ببخشید خندم گرفت تصور کردم بچه ها دورتون جمع شدن از سروکولتون دارن بالا میرن شمام دستمال بدست هی عطس ...

دقیقا همینه 

بهم آبله مرغان دادن سه هفته است خوب نمیشم

و منی که چند ماه به خاطر اینکه قبول نشدم هر سری یادم افتاده زار زدم

چیزی از دست ندادی

البته بازم شکر ها

ولی خب خیلی سختی و فشار هست 

امیدوارم بهش برسی

چیزی از دست ندادیالبته بازم شکر هاولی خب خیلی سختی و فشار هست امیدوارم بهش برسی

ببخشید عزیزم

کنکور دادید شما 

چقد خوندید که معلمی قبول شدید 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'