من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بچهای ابتدایی که کلا مامانا کار میکنن خواهرم بچه ابتدایی داره معلمشون فقط از سر باز میکنه دختر خودمم دبیرستانیه میگه تخصصیارو اصلا خوب کار نمیکنن باهامون
باز بمونن خونه بهتره اینهمه وقت تلف نمیشه رفت و امد کم میشه الودگیم که ماشالا همه جا الودس
تحلیل گر کی بودی😂😂اینا کرونا داشت مردمو از پادرمیاورد اعلام نکردن ک پخش شده،بعد هنوز هیچی ب هیچیه ...
اینا پخش نکردن ، دوما این هنه مریضی نمی بینی اطرافت ،فقط جو رسانه ایی ندادن والا که مریضی همون مریضی ،دقیقا مثل به اصطلاح کرونا که اوایل دی ماه وارد وشور شد همه هم مریض بورن همه هم مشکوک بودن او همین تی نی سایت تاپیک می زدن فامیل ما گرفته یا خواهرم پرستاره گرفته همه همه حرفش رو تایید می کردن ولی هیچ کس نمی ترسید همچین که رسانه ها شروع کردن جو سازی همه هل کردن ،مردم برده رسانن ، اینم بگم اینا دیروس نیست کمتریل و سم پاشی هست که چه همه مردم مریضن