2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بحث مردن نیستنمیمیریمبچه ها بیسواد پایه بالاتر میزن

واسه اتفاقی که هنوز نیوفتاده ناله و گریه نمیکنن هر وقت اعلام شد مهمه 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

بعد دو هفته میبیننتون

باشه ،شما احتمال یک به صداگه دبیرهم باشین دبیربسیارنا آگاهی هستین چون سایت عمومی تاپیک میزنین بدون یه منبع موثق .موفق باشی 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
باشه ،شما احتمال یک به صداگه دبیرهم باشین دبیربسیارنا آگاهی هستین چون سایت عمومی تاپیک میزنین بدون ی ...

بچه مدرسه ای دارید؟

میدونم سخته تو خونه با بچه درسهاشو کار کردن

ولی واقعیت داره

احتمالا بعد امتحاناتبیجاره دانش اموزان

اخه خواهر مدرسه ام چیزی یاد نمیگیرن که

بچهای ابتدایی که کلا مامانا کار میکنن خواهرم بچه ابتدایی داره معلمشون فقط از سر باز میکنه دختر خودمم دبیرستانیه میگه تخصصیارو اصلا خوب کار نمیکنن باهامون 

باز بمونن خونه بهتره اینهمه وقت تلف نمیشه رفت و امد کم میشه الودگیم که ماشالا همه جا الودس

بله چون سال نوی میلادی قرار کلی ویروس بسازن بندازن به جونمون 😊مثل ایام کرونا

تحلیل گر کی بودی😂😂

اینا کرونا داشت مردمو از پادرمیاورد اعلام نکردن ک پخش شده،بعد هنوز هیچی ب هیچیه از پیش گفتن😁🤭

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
تحلیل گر کی بودی😂😂اینا کرونا داشت مردمو از پادرمیاورد اعلام نکردن ک پخش شده،بعد هنوز هیچی ب هیچیه ...

اینا پخش نکردن ، دوما این هنه مریضی نمی بینی اطرافت ،فقط جو رسانه ایی ندادن والا که مریضی همون مریضی ،دقیقا مثل به اصطلاح کرونا که اوایل دی ماه وارد وشور شد همه هم مریض بورن  همه هم مشکوک بودن او همین تی نی سایت تاپیک می زدن فامیل ما گرفته یا خواهرم پرستاره گرفته همه همه حرفش رو تایید می کردن ولی هیچ کس نمی ترسید همچین که رسانه ها شروع کردن جو سازی همه هل کردن ،مردم برده رسانن ، اینم بگم اینا دیروس نیست کمتریل  و سم پاشی هست که چه همه مردم مریضن 

اینها چه شایعاتیه پخش میکنید؟؟؟؟

شما یعنی فرهنگی هستید

کرونا و ویروس چه ربطی به امتحانات داره؟

اگر ویروسی بود که شبه کرونا بود کاری به امتحانات نداشتند

تعطیل میکردند

خیلی کار چیپ و سطح پایینه این دروغهایی که پخش میکنن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اینها چه شایعاتیه پخش میکنید؟؟؟؟شما یعنی فرهنگی هستیدکرونا و ویروس چه ربطی به امتحانات داره؟اگر ویرو ...

میشه لطف کنید گزارش بزنید تاپیکمو

والله خبری که متاسفانه شتیدم و احتمال زیاد درسته رو گفتم و از تعطیلی مدارس هم ناراحتم 

ممنون‌میشم گزارش بزنید