2777
2789

من پدرم و مادرم جفتشون به رحمت خدا رفتن‌..

پدرم بهشت‌زهرا خاک شده و مادرم روستای پدریش پیش خانوادش خاک شده.

حالا پس فردا تولد پدرمه

من تهران نیستم

برادرم تهران زندگی میکنه .غروب زنگ زد که واسه تولد بابا خودتو برسون تهران کیک ببریم سر قبرش صداش بغض داشت گفت به همشون زنگ زدم میان توم باید بیای

(اونا تهرانن یکیشون قزوین یکیشونم شیرازه یکیشونم که اصفهانه رفته تهران)

منم باردارم گفتم خوب زودتر میگفتی اونم هیچی نگفت تعجب کردم که چرا تا به حال همچین کاری نکردی امسال اولین بارشه.گفت خواب دیدم که حال بابا خوب نبوده و گلای دورش خشک شدن منم هیچی نگفتم و خداحافظی کردم . حالا همسرم میگه نمیتونم ببرمت ،از طرفیم دل برادرم میشکنه گناه داره.اما همسرم میگه با اتوبوس برو چند روزم میخوای بمون 

بنظرتون برم؟  چون باردارم میترسم تنها برم ،نظر شما چیه؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

ن اضلا نرو

خدا باباتو رحمت کنه

اگ خدایی نکرده اول بارداریت توی راه طولانی چون خطر داره برات اگ بچت سقط شد میخای جواب شوهرت چی بدی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم میرفتم ولی میگن سفر برای خانم باردار خوب نیس ولی من میرفتم خانوادم رو ببینم مخصوصا که همه جمعن و این فرصتا کم پیش میاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من باشم به برادرم میگم به خاطر شرایطم نمیام پلی ی نذری حتی کوچولو برای پدر درست میکنم و نذری میدم

اخه همشون رفتن با اینکه راهشون دوره خودشونو رسوندن. نمیدونم برم نرم ، برم حداقل یه هفته میمونم

یه تفریحیم میشه واسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

ن اضلا نروخدا باباتو رحمت کنهاگ خدایی نکرده اول بارداریت توی راه طولانی چون خطر داره برات اگ بچت سقط ...

خوب من راهم دور که نیست‌.یکی از شهرستانای تهرانم.از طرفیم میتونم با هواپیما برم. هفته ۷ هستم ، یعنی خطری داره واسه بچه؟ الانم همه جمعن اونجا دوست داشتم میبودم

شوهرم گفت شاید کارا رو جور کردم دوتایی با هواپیما بریم ۷ ،۸ روز بمونیم و با هواپیما هم برگردیم که اذیت نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا پدرتو بیامرزه ولی اگرم زنده بود اجازه نمیداد با این وضعت بری الان شرایطت برای سفر اونم تنها مساع ...

ممنونم عزیزدلم🖤

خوب من راهم دور که نیست‌.یکی از شهرستانای تهرانم.از طرفیم میتونم با هواپیما برم. هفته ۷ هستم ، یعنی خطری داره واسه بچه؟ الانم همه جمعن اونجا دوست داشتم میبودم

شوهرم گفت شاید کارا رو جور کردم دوتایی با هواپیما بریم ۷ ،۸ روز بمونیم و با هواپیما هم برگردیم که اذیت نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب من راهم دور که نیست‌.یکی از شهرستانای تهرانم.از طرفیم میتونم با هواپیما برم. هفته ۷ هستم ، یعنی ...

کلا سفر تو سه ماه اول بده

دیگ خودت میپونی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

خود پدرتون راضی نیست با این وضعیت برینبرادرتون یه خیرات میداد به جای بی ملاحظه بودن بهتر بود

اره موافقم

اونم تا حالا اصلاا همچین کاری نکرده بود هرسال هممون خیرات میکردیم امسال اولین بارشه.جالب اینجاس همشونم رفتن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا سفر تو سه ماه اول بدهدیگ خودت میپونی

موندم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا پدرتو بیامرزه ولی اگرم زنده بود اجازه نمیداد با این وضعت بری الان شرایطت برای سفر اونم تنها مساع ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آخر خودتونید که باید تصمیم بگیرید

فک کنم برم..خدا خودش کمکم کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40