2777
2789

خرد خرد و ریز ریز  زیاد میگیرم نمیدونم چند گرمه 

ولی برای پیشرفت زندگیمون خیلی فروختم  ، چندین بار گرم های بالا

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چجوری پس انداز مخفی طلا جمع کردی.

پول ماهیانه ای که همسرم میده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خونمون تهران نبود با خودمون اوردیمش ک دزد زد

💔💔

بهتون بر نخوره ولی احتمال آشنا بودن خیلی زیاده

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
هر کی طلا نداره از طلاهای من برداره قابلتون را نداره😜😜

نصفشو برمیدارم مرسی😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چقد میده مگهبا چه روشی پس اندلز میکنیقرعه کشی خونگی یا چیمیخوام یاد بگیرم جسارت نباشه

ببین بزار یادت بدم.من شوهرم ماهی ۵ تومن بهم میده منم ۴ تومنشو هرماه پس انداز میکنم. بعد از چند ماه که زیاد شد یه تیکه طلا میخرم .البته با این روش قبلنا که طلا ارزونتر بود بیشتر میتونستم بخرم الان خیلی گرون شده نهایت بتونم سالی ۲ تیکه بخرم اونم کوچیک

برای خودت زندگی کن🫠🫠

ببین بزار یادت بدم.من شوهرم ماهی ۵ تومن بهم میده منم ۴ تومنشو هرماه پس انداز میکنم. بعد از چند ماه ک ...

قرعه کشی بهتر نیست؟که مجبور باشی پرداخت کنی

من اصلا نمیتونم پس انداز کنم خرج میکنم