2777
2789

سلام دوستان مادرم کل دندوناشو کشید و رفتیم یه دندونساز که براش دندون بسازه حدود ۵جلسه قالب گیرییش طول کشید و کلی ذوق داشتم ببینم چون چندسال بود دندوناش داغون بود بعد که توی مطب گذاشت یه چیز افتضاحی شده بود اینقدر وحشتناک که دلم میخواست بزنم زیر گریه  قراره هفته ی بعد بریم دندونو تحویل بگیریم من همونجا به دندونساز گفتم بد شده ولی گفت لثه های مادرت جلوست و مکشل از خودشه درحالی که قبل اینکه دندوناش خراب بشه اندازه ی فک و صورتش کاملا نرمال و اندازه بود ولی این دندونی که گذاشت فکشو اورده جلو و خیلی بزرگه یه کلمه که حرف زد کل دندونا تا عقب مشخص میشد و شبیه پیرزن صد ساله شده بود خلاصه میخوام ببینم اگه قبول نکرد که جدید بسازه میتونم ازش شکایت کنم؟راهی داره؟هشت ملیون بیعانه دادم و قیمت کلشم هفده ملیون بود

از مامان منم همینطوره، ولی من رسید ندارم باید سنبه برم ب دعوا بگم درستس کنه چند بار رفتم میگم مسکل داره قبول نکرده. اگر راه حلی دادن ب منم بگو

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید بشه. البته که احتمال داره حرفتون به جایی نرسه چون رفتین پیش کسی که از نظر قانونی حق انجام این ک ...

خب پس کجا باید درست میکردم مگه دندونسازی نباید میرفتم ؟

خب پس کجا باید درست میکردم مگه دندونسازی نباید میرفتم ؟

دکتر بود یا تجربی؟ دکتر باسه کارت راحت‌تره تا تجربی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بنظرت اگر قبول نکرد درست کنه یدونه جدید بیخیال پولم بشم؟

نه اگه قبول نکرد برو با یه وکیل یا کاربلد مشورت کن ببین میشه شکایت کنی احتمالا بشه و شکایت کن 

اگه هم نشد دندون و که گرفتی بقیه پول دکتر و نده بزار ضرر کنه

دکتر نبوده دیگه. دندونساز بوده

ن دکتر متخصص پروتز و دندان مصنوعی داریم داندساز تجربی هم داریم ک اول دستیارن بعد جدا میسن تازکی ها ی دوره میبینن.

من چندتا دندانساز و دکتز بردم اخرم گند زد. ولی چند نفر از اشناها رفتن خوب بود بهش میگم بابا مشکل داره میگه نه جدا از حالتشون خیلی لق و شل میزنن س بار رفتم اصلا درستش نکرد

خب عزیزم کسی غیر از دکتر از نظر قانونی حق انجام این کارو نداره

بله ولی خب نامه.ای ک برای بیمه داد و کپی‌نگرفتم مهر پزشک زیرش بود. میتونستم از طریق همون نامه اقدام کنم حالا‌باشه ولی اونجا زیر نظر اون پزشک بوده و پزشکم ی مبلغی میگیره