2777
2789
عنوان

خسته شدم ازحموم کردنننن😫😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 102 پست

حاجی منم هرروز دارم تمرین میکنم 

هر روزم دوش میگیرم ولی موهامو یه روز درمیون میشورم چون اصلا ریزش مو میگیری هر روز هی شامپو بزنی

موهاتو یه روز در میون ببند بالا برو بدنتو بشور

حوصله منتظر سرم موندن ندارم همون عضلانی بزنم؟

بزن گلم ولی ب کجا چنین شتابان عجله چی داری ۱۰ دقیقه هم برای سلامتیت بزار سرم کوچولو هست ۳۰ سی سی ازاونا ده دقیقه تموم میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درامدش خوبه اسی چقد میدن برای کمک مربی راسته میگن ۹ تومن میدن

ورزش کردن خودم تو باشگاه با برنامم رایگانه..این یه مزیت خوبی هست چون برنامه ها خیلی گرونن..و حقوق هم ۸تومن

تابع قلبمم...

مگه میشه هرروز حموم نکنی؟؟؟؟برام عجیبهمن و همسرم از اول عمرمون هر شب دوش گرفتیم تاالانمگه میشه بیرون ...

من یه روز درمیون حموم میکنم همیشه..ولی به سبب کارم شد هرروز..اخه خیلی سرمامیخورم چون هی سرم خیس میشه خب هوا هم سرده کلافه و خستم بخداریزش موهم گرفتم😢

تابع قلبمم...

من میگم چرا اواخر ریزش مودارم نگو از حمومه😢😢

مال همینه که هر روز شامپو میزنی

تازه من که میگم هر روز موهاتو نشور جز بدنسازی که تو باشگاهه دومیدانی و فوتبال و.. چیزای دیگه هم دارم تمرینامم اکثر روزا شدتش زیاده

و همینطوری بودم اولا مثل تو اینقدر اعصابم خورد میشد که دیگه اینطوریش کردم

من یه روز درمیون حموم میکنم همیشه..ولی به سبب کارم شد هرروز..اخه خیلی سرمامیخورم چون هی سرم خیس میشه ...

هیچ ربطی به دوش گرفتن نداره

اصلا نمیتونم تصور کنم 

بری سرکار

یا کلی کار خونه بکنی بدون دوش کوچولو بری تو رختخواب

مال همینه که هر روز شامپو میزنیتازه من که میگم هر روز موهاتو نشور جز بدنسازی که تو باشگاهه دومیدانی ...

زده ب سرم ازکارم استعفابدم و هفته ای دوبار برم باشگاه فقط تمرین کنم براخودم شاگردنداشته باشم😢

تابع قلبمم...