2777
2789

همسر من یه مرد مقتدری عاشق پیشرفته اما من نه هرروز با خودم میگم از موقعیت استفاده کن از لقمه های آماده ای که داری که همه به چشم یه آدم قوی بشناسنت حضورت ماثر بشه اما باز روز از نو روزی از نو من میخوام جف بزوس باشم پولدارترین بیل گیتس باشم پراز ایده و نوآوری اما عملم چیز دیگه ای میگه من حتی نمیتونم برنامه ریزی کنم انقد کارآمد عقب انداختم که همش جمع شده می خوام فردا تا نه کل کارای مسخره خودرو تموم کنم و بچسبم به تبلیغات و تفکر و ایده من میتونم بعدشم میرم لوکس ترین جا کلیدی بازارو میخرم(نه بخاطر خرافات )بخاطر اینکه ببینمش و مدام یادآوری بشه که آیندمو خودم باید بسازم همین حالا همین امروز بچه هام باید از من الگو بگیرن نه مادر بی انگیزه تا سال دیگه مثل فردا به امید خدا انشالله بندازمش تو کلید ویلایی که صفرتاصد خودم زحمت کشیدم بدون کمک همسرم من به انرژی تلاش و تلقین ایمان دارم میدونم که با تلاش همه چیز میشه من نوشتم که تاجایی که بتونم به نیازمندان کمک کنم تا کسی که لایقه محتاج و سرافکنده نباشه من به واقعیت تبدیلش میکنم این تاپیک بمونه یادگاری پیشاپیش ممنون از نظرات دلگرم کننده❤️

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاسوییچی نمیدونم معجزه کنه یا چی ولی دیدم مطلبی که بری حرم امام رضا روضه ی امام کاظم بخونی مشکلت ان شاالله حل میشه

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

فکر کنم خرافه ۱۳ رجب رو با مناسبت لیله الرغائب اشتباه گرفتی

نه من دنبال انرژیشم نه خرافات و روز خاص میدونم اونو من میتونم و ثابت میکنم که میشه فرقی نداره چه روزی

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
نه من دنبال انرژیشم نه خرافات و روز خاص میدونم اونو من میتونم و ثابت میکنم که میشه فرقی نداره چه روز ...

این خوبه 

برات از ته قلبم آرزو میکنم به خوشی به هدفت برسی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خرید برا۱۳صفر هس نه رجب

میدونم من اعتقادی به اون روز ندارم صرفا نظرمو نوشتم میخوام بخرم که جلو چشمم باشه و بدونم باید برای چی الان فردا پس‌فردا وقتمو هدر ندم

صفر

آخ ببخشید 

اشتباه نوشتم 

توی ذهنم صفر بود الان میبینم نوشتم رجب 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

این خوبه برات از ته قلبم آرزو میکنم به خوشی به هدفت برسی

میخوام یه جعبه لوکس بذارم و تو دیدم باشه تا منحرف نشم از هدفم بدونم الان اگر حرکت نکنم سال بعد ممکنه بازم این جاکلیدی خالی باشه اما من امشب با خودم بستم چه شبی بهتر از امشب

این خوبه برات از ته قلبم آرزو میکنم به خوشی به هدفت برسی

❤️

جاسوییچی نمیدونم معجزه کنه یا چی ولی دیدم مطلبی که بری حرم امام رضا روضه ی امام کاظم بخونی مشکلت ان ...

من دنبال معجزه نیستم خودم معجزه رو خلق میکنم بابا جون از خدا بخواه و برای خوشبختیم دعا کن🥹

فاتحه فرستادم خدا رحمت کنه پدرتونو

ممنون عزیزم خدارفتگانتو رحمت کنه برای خوشبختی و عاقبت بخیری شما هم من صلوات فرستادم