2777
2789

هرچقدر هم دستاورد داشته باشم به نظرم کافی نیست.

اصلا ذات بشر همینه.

ولی فعلا دغدغه ام کنکور و قبولی دانشگاه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امام زمان بیاد و ببینمش.

با اونیکه دوسش دارم ازدواج کنم و خوشبت شم 

عاقبت بخیری خانوادم و خانوادش

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

دعام مستجاب بشه،محمد بیاد تو زندگیم...😍خونه و پول هم به شدت لازم دارمعلم و موفق شدن تو راهی که قدم ...

اسم اونیکه من دوسش دارم هم محمدامینه🥹😂

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

شوهر احمقم منو نمیبره خونهی مامانم روز مادر هم نرفتم خودمو تنها نمیذاره برم فردا تعطیله خونست خودشو به گشادی زده خدا ازش نگذره منم نمیگذرم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
شاید باورت نشه ولی زندگیم الان از رویاهامم بهترهفقط تنها دعای من اینه که خدا کمکم کنه خوشبختیم رو حف ...

خدارو شکر.خوشحالم برا این حالت.قسمت همه انشاالله

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

دلم دیگه با چیزی خوش نیست

چون از زمان چیزهایی که کینواستم گذشت

انقدرم گرونی شده بعید میدونم باز چیزی خل شه

فقط یه مرگ شیرین خوشحالم میکنه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

واقعا سوالت برای من یه تلنگر بود.یه لحظه اومدم بنویسم، دیدم خداروشکر هرچی دلم خواسته خدا بهم داده.آر ...

خدارو شکر

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

برف بیاد ، برف زیاد 

پسرم تا حالا برف بازی نکرده 🥹🥹🥹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.