2777
2789

من ساعت های ۷ و ۸ و ۹ و ۱۰ ........تا ۱۹ تک تک ساعت ها از طریق اتوبان همت و شیخ فضل االه میام تهران همشم ترافیک به طوری که قشنگ از ۲ ساعت بگیر تا ۶ ۷ ساعت تو ترافیک گیر میکنم......

گاهی فکر میکنم ملت میگن بیکاریم بیایم اتوبان یا فلان جاده ترافیک کنیم چون طرف کارش چیه اون همه جمعیت ماشین ساعت ۱۱ ۱۲ ظهر چه لاین رفت چه لاین برگشت تو ترافیکه؟؟؟؟ 

تو اون بازه زمانی اصلا خلوت نمیشه همت

من موندم واقعا اون همه جمعیت بیکارن ؟؟؟

هیچی اعصاب خوردی 

بیکار چرا هرکس ی کاری داره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی اعصاب خوردی بیکار چرا هرکس ی کاری داره

اخه چه کاری میتونه داشته باشه مغازه اگه داشته باشه تو غروب ۶ ۷ غروب به جا مغازه تو ترافیکه....کا مند دولت معلم یا بانک باشه ساعت ۱۱ صبحم تو ترافیکه

اخه چه کاری میتونه داشته باشه مغازه اگه داشته باشه تو غروب ۶ ۷ غروب به جا مغازه تو ترافیکه....کا مند ...

وا این همه کار هست 

الان نامزد من شیفتش خیلی وقتا یک ظهر تا یازده شب هست که باید یازده بزنه بیرون 

شیفت پرستارا و کادر درمان که چرخشیه 

شغل آزاد ، راننده ها ، دکترا که تایم کاریشون دل به خواهه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چاره نداریم

من خودم تو غرب تهرانم و حالا ماهی چند بار مجبورم بیام تهران .... ۴ صبح میزنم بیرون که خب خلوته... موقع برگشت ساعت ۷ صبح به بعد یالله...مخصوصا تو همت که کسی اونجا باشه قشنگ ۲ ۳ ساعت معطله

بنظرم اسنپ منطقی تر میتونه باشه ولی اخه مسافرش بابت کار جابهجا نمیشه

مهم نیست بابت چی جا به جا بشه 

تراکم جمعیت تهران ۱۹ برابر کل ایرانه یعنی در هر کیلومتر هزار نفر هستند 

۱۵ میلیون جمعیت خود تهران 

سه میلیون هم افغان و مهاجر 

در نتیجه تهران تو هیچ تایمی خلوت نیس

من خودم تو غرب تهرانم و حالا ماهی چند بار مجبورم بیام تهران .... ۴ صبح میزنم بیرون که خب خلوته... مو ...

اره...من شمال تهرانم....خیلی ترافیک هست...زعفرانیه افتضاحه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
وا این همه کار هست الان نامزد من شیفتش خیلی وقتا یک ظهر تا یازده شب هست که باید یازده بزنه بیرون شیف ...

منظورم سیل گسیل و عظیم جمعیت که تو ترافیکن نه نامزد شما که شاید اصلا به ترافیک نخوره...بیشترم منظورم همت غرب و شرق بودش

منطقی بود ولی خب خود تهرانیا بیچاره شدن🥲

بله دیگه تا بود تو مسیر دانشگاه دو ساعت تو مسیر رفت دو ساعت برگشت بودم الآنم تو مسیر سرکار 

اره...من شمال تهرانم....خیلی ترافیک هست...زعفرانیه افتضاحه

من از غرب استان تهرانم و تا شمال سمت سهانک میرم.....میگم خداروشکر هر روز مجبور نیستم برم 🤣

منظورم سیل گسیل و عظیم جمعیت که تو ترافیکن نه نامزد شما که شاید اصلا به ترافیک نخوره...بیشترم منظورم ...

منم نگفتم منظور نامزد منه گفتم خیلی کارا شیفت چرخشی دارن 

من از غرب استان تهرانم و تا شمال سمت سهانک میرم.....میگم خداروشکر هر روز مجبور نیستم برم 🤣

اره....واقعا وضعیت ترافیک تاسف باره

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️