2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترایی که قدشون بلند هست

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 44 پست
من قدم بلنده ولی قد کوتاه ها خیلی بامزه باهال هستن، بیشتر مردا کوتاه دوست دارن دلیلش هم نمیدونم

دقیقا ولی من دوران مجردیم هرکس سمتم میومد میگفت بخاطر قدت جذب میشم و اینکه دخترای بلند مردای هم قد گیرشون میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم بلنده ولی قد کوتاه ها خیلی بامزه باهال هستن، بیشتر مردا کوتاه دوست دارن دلیلش هم نمیدونم

چوم زن قد کوتاه گوگولی و بغلی هست. ‌اینو همسرم بهم گفت..هررچتد من ۱۶۵ هستم 

بخدا مهم شانسه من با ۱۷۲قد استایل خوب بخدا تعریف نباشه 

قیافه م معمولی ه ولی یه جاری دارم ۱۶۰قد قیافه داغون ولی شوهرش جونشو براش میده نمیدونی چقدر بهش ذوق می‌کنه 

کاش اقبالم بلند بود

دخترای قد کوتاه دور ورم همه خوش اقبال

من۱۶۹ م 

هیکلم. خوراک لباس مانکن

اما ته جیبم بدرد دوره گردا میخوره

هرچی م کار میکنیم خرج زنده موندم میشه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

دخترای کوتاه خوش شانسنمردهای قد بلند دخترای کوتاه میگیرنمن خودم قدم ۱۷۰ هست

آخ گفتی:(

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

کاملا مخالفم چون خیلی‌ها در اطرافمون هستن خیلی ب خودشون میزسن و لاغرن قدشون زیر ۱۵۵ هست روابط عاطفی ...

روابط ناموفق ربطی به قد نداره

الان منم نهایت ۱۶۰ باشم ولی ازدواجم کردم،همسرمم قدبلنده

یا دوست ۱۵۴ ای دارم اونم دم عقدشه

کلا هیکل و قیافه و استایل و جذابیت از دید اون مرد مهمه،و مردا کلا کار به قد ندارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
روابط ناموفق ربطی به قد ندارهالان منم نهایت ۱۶۰ باشم ولی ازدواجم کردم،همسرمم قدبلندهیا دوست ۱۵۴ ای د ...

موافقم 

حرف ایشون هم درست نبود 

به هر حال همه ای آدم ها منحصر به فرد هستن