2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترایی که قدشون بلند هست

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره واقعا قدبلند نعمته

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اهمیت خاصی ندارهخوش هیکل و خوش قیافه باشی اوکیهقد زن مهم نیس خیلی

کاملا مخالفم چون خیلی‌ها در اطرافمون هستن خیلی ب خودشون میزسن و لاغرن قدشون زیر ۱۵۵ هست 

روابط عاطفی کاملا ناموفق داشتن و کلا دیده نمیشن هیچکجا با اینکه تلاش دارن ب چشم بیان

من ۱۶۸م در عوض لاغرم با این قد نسبتا بلند لاغریم تو چش میزنه ۵۴ بودم قبل بارداری الان با نزدیک ۶۰ شدم بازم لاغرم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

من ۱۷۶ ام خیلی از پسرا ازم کوچیکتر هستن حتی اونیکه خیلی دوسش دارم..

ای کاش قد منو اون داشت 

تو ایران هم چون پسرا قدشون از ۱۶۵ شروع میشه تا ۱۸۰/۱۸۵قد بلند کم داریم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری