2777
2789

دخترم سه سالشه ظهر تا سه نمی‌خوابه تحت هیچ شرایطی بعد اگر بخوام خوابش کنم بزور می‌خوابه بعد از ظهر بعد شب تا ۱۲ و نیم ۱ بیداره انقد بهونه میگیره قبل خواب آخر شب اینو بیار اونو ببر بیا برو ....تا بخوابه 

ولی اگر عصر نزارم بخوابه شب تا ده خوابه ولی واقعا هردو عصر کلافه ایم مخصوصا نمیشه هرروز رفت بیرون ویروسه‌ مریضیه سرده بعدم شهرمون جای خاصی نداره حوصله سر بره خونمون کوچکه حیاط نداره چکار کنیم از ظهر تا شب واقعا یعنی هردو کلافه میشیم اگر نخوابه 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایطت دقیقا مثل منه ولی ما شبا میریم با ماشین دور میزنیم خسته میشه میخوابه

منم همین کارو میکردم اما شد عادت براش و هروقت مهمون داشتیم یا جایی می‌رفتیم باید نصف شب می‌رفتیم دور زدن تا بخوابه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دختر منم همسن دختر توعههه دقیقا با همین شرایط 

من دیروز نزاشتم ظهر بخوابه کنار خودم دراز کشید کارتوک گذاشتم براش خودم خوابم گرفته بود اونم داشت کارتون میدید من نهایت ده دقیقه بخوابم کامل شارژ میشم بیدار شدم سرحال شده بودم و اونم ساعت ده خوابوندم انقدرررررر حال داد 

نذار بچه بعداظهر بخوابه که خواب شبش دیر موقع بشه نه بخاطر بهونه گیری ترشح هورمون رشدش رو داری بهم می ...

آخه بخدا دلم براش میسوزه گریه می‌کنه میگه حوصلم سررفته ساعت پنج و شش عصر آخه دیگه خسته شده دلش میخواد یا بخوابه یا بریم بیرون خونمون کوچکه برای کلافه کننده ولی وقتی می‌خوابه خیلی سرحاله الان چندروزه نذاشتم عصر بخوابه و هرروز گریه می‌کنه بریم بیرون خب امروز تو برف مجبور شدم ببرمش یعنی یخ زدم نابود شدیم از سرما 

منم همین کارو میکردم اما شد عادت براش و هروقت مهمون داشتیم یا جایی می‌رفتیم باید نصف شب می‌رفتیم دور ...

من یه وقتایی تحملش میکنم تا شب زود بخوابه

بعضی روزا دیگه نمیشه میبینم خودشم کلافه س میخوابونم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
دختر منم همسن دختر توعههه دقیقا با همین شرایط من دیروز نزاشتم ظهر بخوابه کنار خودم دراز کشید کارتوک ...

من دیگه عادت کردم مشکلم دخترمه ک تو ی هال کوچک کوچک با ی اتاق کلافه میشه گریه می‌کنه بهونه میگیره میگه حوصلم سررفته از خونه بدم میاد بریم بیرون خب سرده بخدا امروز چون حوصلش سر رفته بود وسط برف مجبور شدم ببرمش بیرون یعنی یخ زدیم وقتی سرگردون دور خودش می‌چرخه دلم براش میسوزه میگم حداقل دوساعت بخوابه انرژیش خیلی زیاد میشه

من یه وقتایی تحملش میکنم تا شب زود بخوابهبعضی روزا دیگه نمیشه میبینم خودشم کلافه س میخوابونم

اره منم همینطور اما نمیتونم ب ی تصمیم برسم که بخوابونم بهتره نخوابونم

آخه بخدا دلم براش میسوزه گریه می‌کنه میگه حوصلم سررفته ساعت پنج و شش عصر آخه دیگه خسته شده دلش میخوا ...

جور دیگه سرگرمش کن عزیز به اندازه کافی باهاش بازی میکنی؟ اون بچست نمی فهمه ولی شما که تشخیص میدی باید مواظب این مسئله باشی رشد بچه خیلی مهمه روزی چند تا تاپیک میزنن از قدشون ناراضی ان؟ 

بچه رو ددری نکن هی بخواد بره بیرون این چیزا به سیستم زندگی و روش تربیت خودتون برمیگرده

جور دیگه سرگرمش کن عزیز به اندازه کافی باهاش بازی میکنی؟ اون بچست نمی فهمه ولی شما که تشخیص میدی بای ...

بخدا یعنی هال خونمون اندازه ی فرش۱۲ متریه فقط که دورش مبله انقد کوچک با ی اتاق که اتاق خوابه در وسیلس هیچی ی اتاق دیگه ک اسباب بازی و اینا هست همین از صبح ساعت هشت و نه باید همینجوری با اینا سرگرم بشه تا شب ساعت ده 

منم اره کلی ایده بازی از نت گرفتم بازی میکنم اما خب واقعا حوصلش سر می‌ره مثلا جا برای دویدن نیست جا برای فوتبال نیست همش باید بشینی یا با کاغذ رنگی بازی کنی یا اسباب بازی های دیگش نشسته یا نقاشی خب حدود ۱۴ ساعت بیداره دوساعت اصلا پنج ساعت بازی بقیش چی مخصوصا ک شوهرم شب ساعت هفت و هشت میاد کلا از لحاظ روحی خیلی بهم می‌ریزه وقتی خونه هستیم این همه ساعت بدون تنوع مثلا اگر ببرمش حمام خوبه اما حمام ما انگار یخچال زمستونا زیاد نمیشه رفت یا باید رفت بیرون یا باباش بیاد