2777
2789
عنوان

میشه لطفا بگید چجور ی دختر محجوب و با خانواده و خوب پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 54 پست
تهرانی مورد خوبیه ها

حاجی من خودمم مورد خوبی ام😂😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قصد ازدواج راه دور نداری حتی موقعیتش خوب باشه

من تهرانم

ولی انقد مشغله کاریم زیاده اصن به ازدواج نمیرسم فکر کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اخه کارمند میخواد

مگه نمیگی وضعش عالیه دیگه چ فرقی میکنه کارمند باشه یا نباشه .حالا برو بپرس ببین استاد مجرد دارن با سن پایین احتمالا باشه 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
مسجد کجا برم اینجا ک تاپیک میزنم کسی نمیاد؟

به هیچ عنوان مجازی انتخاب نکنید 

تایم‌ اذان مغرب و اینا برید 

دختر خوب اونجا هست تو مولودی‌ و روضه هم همه جور دختر هست چادری مانتویی ولی با دقت انتخاب کنید و زیر نظر بگیرید 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
چقد دنبال حاشین چرا قضیه مادرشوهری میکنزد

نه آخه گفتید همسر کارمند میخواد فقط 

گفتم شاید خسیس باشه یوقت 

وگرنه کسی که دنبال دختر محجوب و خوب و خانواده داره چه فرقی میکنه کارمند باشه یا ن