2777
2789
عنوان

الان فقط خریدن طلا حالمو خوب میکنه ک پولم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اشتباه کردی،نباید میدادی،این روزا کی دستس پره،همه خالی ان

میدونی چون اول زندگیمونه خاستم بهم اعتماد کنه بد چون اصلأ تو عمرش تو کل خانوادشون چیزی ب اسم پس انداز وجود نداره خاستم بفهمه ک چقدر پس انداز داشتن خوبه و بیاره پولاشو واسم بدونه من هرچی جمع میکنم خرج زندگیمون میشه ولی اون ب من کلک زد بد فهمیدم در اصل خاهرش خیلی لنگ بوده چک داشته  

خب اون پولی هم ک دادین قرض ابجیش برگردوند بذارین رو همین طلا بخرین 

ما معمولا کادوهایی ک موقع زایمان میارن برا بچه اس فقط بچه اول توی چهارماه همراه لباس و اینا خانواده خانم براش ی تیکه طلا هم میارن کادو

دست دوم گلم گوشواره میخی بخر شیک پیدا میکنی

ن اونا اصلأ ب گوشم نمیان چون لاله گوشم بزرگه گوشمم ی کم پاره شده همش این میخیا میوفتن گم میشن برا سرویسم هستش اتفاقآ نمیندازم حتمأ باید آویزی و سبک بندازم

به نظرم کادو های که برای بچه میارن رو جدا بزار براش یه تیکه طلا بخر برای ایندهفکر میکنم یه جا ها هم ...

همه این طلاهایی ک منم دارم برای آینده این بچست حتی طلاهای مجردیم پدر مادر هرچی دارن واسه بچه است 

خب اون پولی هم ک دادین قرض ابجیش برگردوند بذارین رو همین طلا بخرین ما معمولا کادوهایی ک موقع زایمان ...

شوهرم گفت من برات النگو میخرم ی دونه اما با تأخیر سر زایمانت نمیتونم عید میخرم برات 

وام چهار درصد ینی چقدر؟؟؟

یعنی وام با سود چهاردرصد 

اینکه چقدر پول بذارین چقدر وام میدن رو دقیق نمیدونم اما میدونم سود وامش چهاردرصده و اونایی هم ک پول ندارن بذارن بمونه میرن امتیاز میخرن