هرچی پولمو جمع کردم ی دو گرم طلا بخرم همینجوری رفت بالا از اینورم شوهرم پول پس اندازمو برد داد ب خواهر آشغالش الان فقط ی طلای شیک میتونه خستگی این ۹ماه بارداری رو دربیاره خییییلی دلم گوشواره میخاد😔😔😔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب اشتباه کردی،نباید میدادی،این روزا کی دستس پره،همه خالی ان
میدونی چون اول زندگیمونه خاستم بهم اعتماد کنه بد چون اصلأ تو عمرش تو کل خانوادشون چیزی ب اسم پس انداز وجود نداره خاستم بفهمه ک چقدر پس انداز داشتن خوبه و بیاره پولاشو واسم بدونه من هرچی جمع میکنم خرج زندگیمون میشه ولی اون ب من کلک زد بد فهمیدم در اصل خاهرش خیلی لنگ بوده چک داشته
ن اونا اصلأ ب گوشم نمیان چون لاله گوشم بزرگه گوشمم ی کم پاره شده همش این میخیا میوفتن گم میشن برا سرویسم هستش اتفاقآ نمیندازم حتمأ باید آویزی و سبک بندازم