2777
2789
عنوان

خیانت نامزدمو چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 108 پست
به خدا من از اون خیلی بهترم. نه اینکه بخوام از خودم تعریفی کنما نه اصلا.اون جیزی که همه اطرافیان به ...

شما سطح خودت رو بالا نمیبینی والا همچین شرایطی رو تحمل نمیکردی

خودت میدونی عزیز تا کجا میخوای خودت رو لایق نبینی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا الان کله شون داغه وقتی ی سنی ازشون رفت میفهمن چه غلطی کردن

والا سنشون هم پایین نیست که بگم بچه هستن  ۳۰و خورده ای هستن ولی چی بگم 

شوهره شروع کرد به خیانت بعدم زنه رفت ادامه داد که کارشو تلافی کنه 

درست فکر میکنیبهت خیانت کرده دیگه خیانت واضح تر از این ؟بعدشم تو که قهر کردی خیلی راحت بهت گفته اصلا ...

ی سوال:

وقتی خیلی وقته با طرفت حرف نزدی و جواب اخرین پیامشو ندادی

بعد الان بهش پیام میدی ، میگه ممنون از احوالپرسیت یعنی ازت دلهوره؟؟

😘Thanks GOD 
ببین من الان اسیرمبخشیدم ولی مثل خوره جونم رو میخوره سالها گذشته ولی بدبینم و شکاکگیر هم نمیدم خودم ...

منم همینطور . نمیتونم الکی بگم میبخشم بعدش مغز خودم میخواد سوراخ بشه که چطور بخشیدمش

تازه الان میبینم اینستاشم پاک‌کرده‌. یه جور رفتار میکنه انگار خائن منم

یه جوری رفتار میکنه که خودت با پای خودت بذاری بری، سنگین و رنگین از همه جا بلاکش کن، برای همیشه دفنش کن، حتی خطت هم عوض کن، این آدم ارزش جنگیدن نداره که تلاش کنی و بجنگی تا دوباره به دستش بیاری، اون هرچی بوده قصدش ازدواج نبوده 

قشنگ معلومه خیانت کرده...اگه نمیکردچرا چتاشو پاک میکرد؟همون بهتر زودترشناختیش چه آدمیه..ولش کن ..بنظ ...

خب منم همینو گفتم اونم هول شد داشت چرتو پرت میگفت پشت سر هم دروغ میگفت که آره دختره دوست فلانیه و ...

ولی خب زر مفت میزد

یه جوری رفتار میکنه که خودت با پای خودت بذاری بری، سنگین و رنگین از همه جا بلاکش کن، برای همیشه دفنش ...

آخه دیروز داشتیم میرفتیم وسیله بخریم برای خونه و زندگی کنیم. والا نمیدونم خیانتشو باور کنم یا آینده نگریهاشو