2777
2789
عنوان

بتا مثبت ولی سونو ساک نیست

71 بازدید | 21 پست

کیا تجربه داشتن

امکان خارج رحم هست آیا

بتا ۱۵۶۰

۵روز دوبار رفتم سونو عادی گفتن اصلا هیچ گونه ساک بارداری وجود نداره

باید برم سونو واژینال 

میترسم خارج رحم باشه

اصلا نرو واژینال چرا انقد عجله داری حالا من بتام ۱۶۰۰ بود سونو میگف برو داری پریود میشی اصلا باردار نیستی 🫤🫤درصورتی ک بودم انقد نرو 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واژینال نریا استراحت کن

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اصلا نرو واژینال چرا انقد عجله داری حالا من بتام ۱۶۰۰ بود سونو میگف برو داری پریود میشی اصلا باردار ...

چرا آخه گفتم ۵۰ تا ۷۰ درصد امکان خارج رحم داره

باید زود رسیدگی کنی الا لوله رحمت رو از دست میدی

چهار هفته خیلی زوده پنج هفته ساک مشخص میشه اگه درد و علامتی نداری فک نکنم خارج رحمی باشه 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

خب اگه دکتر واژینال نوشته برو انجام بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
چهار هفته خیلی زوده پنج هفته ساک مشخص میشه اگه درد و علامتی نداری فک نکنم خارج رحمی باشه

آخه باید حد اقل یه علایمی باشه

دکتر از من شکه تر بود

فق دیواره اندومتری ۱۱ بود همین

آره معمولا خارج رحم درد شدید تب و لرز و اینا فک کنم داشته باشه انشالله که خارج رحم نیست بنظرم چون زود بوده سونوی شکم ساک رو ندیده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره باید شنبه حتما انجام بشهاسترس دارم

نترس به حرف پزشکت گوش کن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره معمولا خارج رحم درد شدید تب و لرز و اینا فک کنم داشته باشه انشالله که خارج رحم نیست بنظرم چون زو ...

با سونو واژینال مشخص میشه

بچه باشه یا خارج رحم باشه یا امکان تومور!؟