2777
2789

ولش کن تنهایی خیلی بهتره...

حالا من خاله ی شوعرم دعوت کرده ب مادرشوهرم گفته بهم بگه... از اول ازدواج همینجوری بوده ی بارم بهش گفتم از دعوت اینجوری بدم میادد ب مادرشوهرمم چندین بار گفتیم اهمیت نمیدن ولی ب اون‌جاریم زنگ میزنن هر سری دعوت میکنن...تو ی ساختمونیم... منم نمیخام برم چ بهونه ای بیارم تا بعدا ب ری نم بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگ دلم بیشتر میخواد متاهل باشم 😭اون میگه سرم شلوغه منم میگم کاش منم متاهل بودم سرم شلوغ بود

ان‌شاالله میشی گلم مگه چن سالته

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مجردم ولی سرم شلوغه 

ربطی نداره زیاد

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

دنبال دردسری مگه بدو تنها بی اقا بالاسر بی هماهنگی حال کن زندگی کن‌من‌که این چند سال متاهل بودم زندگی نکردم‌تازه حالا دادم‌میبینم چقدر خوش بودم مجردیام خدا کنه باز بعد جدایی بتونم زندگی کنم

ولش کن تنهایی خیلی بهتره...حالا من خاله ی شوعرم دعوت کرده ب مادرشوهرم گفته بهم بگه... از اول ازدواج ...

بگو کسی اینطوری دعوت کنه نمیرم 

نیاز بهانه نیست از چیزی ک واقعا اذیت هستی رک بگو 

نگران هیچیم نباش.