2777
2789
عنوان

شوهرم واریکوسل داره ممکنه حامله شم

129 بازدید | 12 پست

شوهرم واریکوسل داره ازمایش داد دکتر گف احتمالا اونه باید سونو بده که نمیده به زور 

ممکنه باردارشم ؟دارم دیوونه میشم 8 ماه اقدامم هستم

خودشم هیچ علائمی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمل میکنن خوب میشه دیگه

واریکوسل ۳ مثل اینکه بده 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
عمل باز بود؟نقاهت ایناش چی بود

نمیدونم

پارتنرم میگفت دوستم واریکوسل داشت

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
نمیکنه عمل شهرمون کوچیکه میگه خجالت میکشم

مکه قراره کجاشو عمل کنن؟چیزی معلوم نیس که بالارو عمل میکنن اگ خجال می‌کشه ببرین شهر دیگ عمل کنین راحته عملش خیلی راحت دوست منم اومد اینجا عمل کرد از یه شهر دیگ خدودا۲۰۰کیلومتر فاصله

مممممم