2777
2789

از لحاظ ظاهری بله درست گفتی اما اخلاق در اولویته

من با یکی اشنا شدم...فوق العاده ظاهر خوبی داشت...همون جلسه اول چون به شدت ادم بی ادبی بود بلاکش کردم

پسری که بلده محترمانه با یه دختر رفتار کنه فوق العاده برام کراش و جذابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفجرش کردی که

🤣🤣🤣

خیلی آدم محترم و خوش برخوردیه،  مهربونه ، اخلاقی خوبه😂✨️

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خواهشا مردا رو بد جلوه نده مقصر زنا هستند هم جنس هاس خودتون بهتون رحم نمی‌کنندتو محیط کار داریم می‌ب ...

اصلا گیریم زن ها به همجنس خودشون رحم نداشته باشن.

اون آقای به ظاهر متاهل و متعهد مگه بچه ست که از راه به در بشه؟؟ اینکه خطای همجنستون رو لاپوشانی می کنید اصلا وجهه ی خوبی نداره و انگار دارید اثبات می کنید خودتونم همچین فردب هستید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

قیافش هم خاص نیست تازه به دل خیلیا هم نمیشینه😂معمولی ، عضله ای هم نیست ولی ریقو هم نیست😂ولی محترم ...

منم اون ۱۷۶ ۱۷۵ من ۱۶۸

تازه من باشگاه میرم لاغرم اون خیلی تپلیه وشکم داره

ولی دوستش دارم

با کسایی که تاپیک 

منم اون ۱۷۶ ۱۷۵ من ۱۶۸تازه من باشگاه میرم لاغرم اون خیلی تپلیه وشکم دارهولی دوستش دارم

من و شما به بلوغ فکری رسیدیم ، اخلاق برامون مهمه😍😁

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

چون اینقدر عشوه میاد چون از راه به درش میکنه خیلی دیدم ولی خیانت توجیه ندارهولی بعضیا ببینن متاهل هس ...

از راه به در می‌کنه چیه آقای محترم آدم خودش باید متعهد و مسئول باشه مگه طفل پنج ساله ست که یکی بیاد گولش بزنه

پس اگه یه خانومی یه مرد خوشتیپ تر و پولدار تر و خوش اخلاق تر دید بچه ها و همسرش رو ول کنه و بره خیانت کنه

انقدر خیانت رو عادی نکنید و رواج ندین ، کسی که خیانت می‌کنه از بی غیرتی و بی وجدان بودن خودش هست وگرنه شخص مقابل اصلا تعهدی به کسی نداره و شغلش مشخصه 

❤️🤍PEGAH🤍❤️
اصلا گیریم زن ها به همجنس خودشون رحم نداشته باشن.اون آقای به ظاهر متاهل و متعهد مگه بچه ست که از راه ...

خب خانومام تا مردای پولدار و خوش هیکل تر از شوهرشون میبینن از راه به در میشن چرا پس خیانت خانوما بده خیانت این تحفه ها از راه به در شدنه!

این مردا مسئولیت گناهای خودشونم گردن نمیگیرن میندازن تقصیر زنا

زنا مارو از راه به در کردن خیانت کردیم

زنا لباس باز پوشیدن به گناه افتادیم

زنا بد رانندگی کردن ما تصادف کردیم

بزار تو توهم خودش بمیره

با کسایی که تاپیک