2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مشکل علاقه نداشتن از رو کتابه بگو راهنماییت کنم برا سحر خیزت هم بگو مشکل چیه کمکت کنم

سحر خیزی اره اصلا میگم ولش کن بزار بخوابم،علاقه دارم همش پشت گوشم میندازم

سحر خیزی اره اصلا میگم ولش کن بزار بخوابم،علاقه دارم همش پشت گوشم میندازم

میدونم علاقه داری میگم شاید کتابو میبینی حجمشو میبینی ناخواداگاه مغزت میگه ولش کن اگه میخوای بگم چیکار کنی

دقیقا

برای سحر خیزی وقتی شب ساعت 10 میخوای صبح باید 5 بیدار شی الارمای پشت هم بزار انقد که از خواب بیدار شی کم کم تعدادشو کم کن تا به یه الارم میرسی به مامانت بگو بیدارت کنه از خواب که بیدار میشه تو 5 ثانیه از رو تشک بلند شو قبل خواب گوشی استفاده نکن گوشیتو میزاری رو الارم از خودت دورش کن که تا اونجا بری  صورتت گردن دستت تا ارنج پاهات تا زانو با اب سرد بشور مسواک بزن بدون صدا ادای خندیدن دربیار ماهیچه هات باز شه حرکات کششی برو