2777
2789
عنوان

بعد از رد کردن خاستگار خسیسم یه چشم خونه به چشم اشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 107 پست
خسیس بدون غیر قابل تحمله عزیزم نمیشه خوب شد رد کردی یه عمر عذاب نمیشه

اینقدر راجبش تاپیک زدم این چندوقت باورت نمیشه 

اینقدر به قکرش بودم هفته اول دپرس گریون حتی بابام فهمید من واسش ناراحتم 

ناراحت بودن واسم خانوادم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرد خسیس چطور برات جذابیت داره ؟

برو خدا رو هزار بار شکر کن زود شناختیش و به ازدواج نرسید

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

ببین منم حس تورو داشتم قبل ازدواج اینقدر بیتابی کردم آخر خدا ازدواج رو برام جور کرد نمیگم شوهرم بده ولی همون حسی ک قبل ازدواج داشتم رو بعد ازدواج هم دارم حس هاطفیم ارضا نسد

عزیزم من ازدواجی بودم طرف خسیسه همه گفتن ک خسیسن و تو همین سایتم گفتن بیچاره ای خسیس باشه

انجا ک بازم بلانسبت جمع، ی عده بچه جواب میدن ک پسرو کارت بانکی میبیننن ک تا کمر جلو مادمازل باید خم بشه. ابنا رو جدی نگیر

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
بهتر که رد کردی آدم خسیس به درد نمیخوره

اره میدونم ولی انگار تنها بودنم بیشتر داره فشار میاره هرشب گریه 

وگرنه یکی بهتر بیاد اونو یادم میره ولی ... 

میترسم تنها بمونم 

دوست دارم زود ازدواج کنم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم من ازدواجی بودم طرف خسیسه همه گفتن ک خسیسن و تو همین سایتم گفتن بیچاره ای خسیس باشه

آره بابا

مرد خسیس ، زن رو پیر میکنه

خوب شد ردش کردی

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔

دوسال پیش همچین خواستگار خسیسی داشتم

یادش میفتم  میگم حتما چیز خورم کرده بودن که چند جلسه باهاش حرف زدم و راهش دادم خونه امون

بابام تا دیدش ردش کرد 

جیگرم خون میشه

ننه اش نکرد میان خونمون یه دسته گل بگیره

اه عقم گرفت

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

با هر ازدواجی ادم از تنهایی در نمیاد ازدواج خوب میخواد.دقت کن که خدا نکرده فردا تنهاتر از الانت نشی که غیرقابل تحمله.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
احساسی فک نکن بخدا پیر میشی با خسیس زندگی سخته

میدونم عزیزم من خودم هیچ فرصتی ندادم سریع تمومش کردم تو یک هفته چون میددنستم خسیسن و بااینا نمیشه لذت برد 

ولی بعد اون انگاری من بیشتر حس پیری و ...میکنم دلم ازدواج میخواد

صبرکن یپدا میشه مهم خوبشه وگرنه اشغال ک زیاده

خدا کنه واسم دعا کن