2777
2789
عنوان

رلاتون بهتون پول میدن چجوریاس

249 بازدید | 21 پست

ما فقد یبار رفتیم کافه و لواشک گرف همون بود

دیگ هیچ😐

بچه ها من خودم خیلی مغرورم هیچی نمیتونم قبول کنم از کسی ولی دیگ اینو واقعا شوهر خودم میدونم قرار مدار ازدواجمون گذاشتیم تابستون

و برا هم‌میمیریم واقعا 

اما چون ما میخایم ازدواج کنیم میترسم اینجوری عادت کنه😐😐

خرج دخترام  ک میدونید بالاس پوست و مو و لوازم ارایش و لباس و ..😐

حقوقش هم ۲۰ تومن 

حالا نمیدونم دار واسه ایندمون جمع میکنه یا کلا اینجوریه😐

بچه ها من حتی بابامم بخاطر اینکه مراعات حالشو میکنم دربرابر من خسیسه ولی برا ابجی کوچیکم ک ولخرج اصلا خساست ندار مردا کلا اینجورین😐

بچه ها از کجا بفهمم این تو ازدواج همینجوریه یا باید ازش بخام تا عادت کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادو میخره.. پول نقد نمیگیرم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

گدا نیستین که پسر مردم خرجتونو بده.زشته به خدا این حرفا.

منم با همسرم دوست بودم.دوبار اگر ایشون شام میداد بار سوم حتما من حساب میکردم اوایل خیلی ناراحت میشد بعد براش عادی شد و منو شناخت.

چطوری توقع دارید پسر مردم که فقط با هم اشنایی دارید هنوز و خانواده هم در جریان نیست پول بگیرید جدی ؟

کسی که دست دل باز باشه به این کاری ندارع طرف نسبتی داره یا ندارع برا کسی دوسش داره هزینه می‌کنه اندازه توانش 

خسیس بود از رفتار طرف مشخصه ،زن و مرد هم ندارع 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
گدا نیستین که پسر مردم خرجتونو بده.زشته به خدا این حرفا.منم با همسرم دوست بودم.دوبار اگر ایشون شام م ...

چ ربطی ب گدایی داره ؟

من منظورم‌بیرون رفتنه اون قرار شوهرم بشه