2777
2789
عنوان

تب لعنتی این بچه چرا هی میره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵ سالشهاره عزیزم ۳ بار

ای بابا 

نگران نباش، حالش خوب میشه، این ویروس لعنتی نمیدونم چرا اینجوریه امسال، یه ذره دیر از بدن میره بیرون 

عزیزم یه پماد هست به اسم ویکس، برای افراد بالای دو سال 

خوب با اون بدن بچه رو ماساژ بده و بخوابونش، بعد ببرش حموم یه دوش آب گرم حسابی بگیره 

آب پرتقال و ویتامین سی و شلغمم فراموش نشه 

سه روز شدید تب میکنه بعد تا 5 روز نوسان داره تقریبا

فقط بگم تب بالا صفرا رو میبره بالا و باعث میشه خون تو بدن بسوزه

بعد اینکه بچتون حالش خوب شد حتما خوراکهای خونساز بده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
۵ سالشهاره عزیزم ۳ بار

یجا خوندم. پیاز حلقه کن بذار کف پاش جوراب پاش کنی تب میاد پاین حالا نت سرج کن ببین

ولی باید مرتب هر لحظه. دستمال نم دار جابجا کن زیر بغل کمر شکم پیشونی  دیدی اومد پاین بردار باز دیدی رفت بالا  باز تکرار تا صبح هم شده باید کنترل کنی وقتی بچه خوابش میبره خطر ناکه یهو تب میره بالا شما نخاب مرتب چک کن

۵ سالشهاره عزیزم ۳ بار

بازم ببر اگه تبش رسید به ۴۰ فقط با سرم میاد پایین ...دکتر میگف تا ۱۰روز طول میکشه اما پسرمن سه بار بردم دکتر دوبار سرم زدن سر۴روز دیگه تبش اومد پایین هرکاری میکردم نمیومد پایین فقط سرم نیاورد پایین....مردم وزنده شدم تا ۴۰ وبالاتر میرف

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
یجا خوندم. پیاز حلقه کن بذار کف پاش جوراب پاش کنی تب میاد پاین حالا نت سرج کن ببینولی باید مرتب هر ل ...

اصلا برلی این ویروسه تاثیری نداره من امتحان کردم همشو فقط سرم اثر داره

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
۵ سالشهاره عزیزم ۳ بار

یجا خوندم. پیاز حلقه کن بذار کف پاش جوراب پاش کنی تب میاد پاین حالا نت سرج کن ببین

ولی باید مرتب هر لحظه. دستمال نم دار جابجا کن زیر بغل کمر شکم پیشونی  دیدی اومد پاین بردار باز دیدی رفت بالا  باز تکرار تا صبح هم شده باید کنترل کنی وقتی بچه خوابش میبره خطر ناکه یهو تب میره بالا شما نخاب مرتب چک کن

الان خوبه خوبه منتها سرفه های شدید داره تبش خیلی بود دو بتر بردیم دکتر

اینجور وقتا باید بستری شه تزریقی بگیره ولی دوزی که شما بهش دادی اگه استامینوفن ۵۰۰ بودن نصفش براش خیلیه

امسال میشم physiatrist :)