2777
2789
عنوان

تو اینستا کیسای خوبی بهم پیشنهاد میدادن🗿🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
همسنیم فکر کنم تا پنج سال دیگه هم بتونم صبر کنمچون به واسطه شغلم دیگه اعصاب معصابیم برام نمیمونه

تو حداقل شغل داری معلمم هستی بهترینا برات پیدا میشه 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حداقل شغل داری معلمم هستی بهترینا برات پیدا میشه

نه بابا میرم کارورزی یعنی همه زن 

همه هم به فکر شغل و درس و اووووو 

یه دونه پسر نیست 

اگه دقت کنی اکثر معلما مجردن چون همش تک جنسیه 

احساس میکنم زندگیم همش به شغلم می‌ره و..

من ادمیم روم نمیشه دیگه پیش پدر مادرم زندگی کنم تا یه سنی 

به خصوص خاهر برادرمم ازدواج کردن 

من اگه شغل خوب پیدا کنم سرم گرم میشه دیگه به ازدواج فکر نمیکنم

نه فکر میکنی

الان مدرسه هم همه از شوهر و مهریشون صحبت میکنن یا حتی متاهلا انگار بیشتر ارزش دارن و اولیا کمتر ازشون سو استفاده میکنن 

روز زن و روزمادر و...

هوف

نه بابا میرم کارورزی یعنی همه زن همه هم به فکر شغل و درس و اووووو یه دونه پسر نیست اگه دقت کنی اکثر ...

وای منم همه دخترای فامیلمون زیر ۱۸ ازدواج کردن حس ترشیدگی بهم دست میده ادم تا یه سنی میتونه با پدر و مادرش زندگی کنه بعدش حس سربار بودن بهش دست میده از یه سنی به بعد ادم دوست داره یه زندگی جدا و مستقل برا خودش تشکیل بده تا وقتی مجردی زیاد ادم حسابت نمیکنن 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

نه فکر میکنیالان مدرسه هم همه از شوهر و مهریشون صحبت میکنن یا حتی متاهلا انگار بیشتر ارزش دارن و اول ...

خواستگار نداری؟ من فکر میکردم معلما کلی خواستگار دارن

دیگه چه کنیم ما دخترا ازدواجمون دست خودمون نیس باید منتظر بمونیم ببینیم کی انتخابمون میکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی من اگه ببینم کسی نمیاد میرم سایت ادم و حوا بالاخره قسمت هرکسی یه جاییه ماهم باید به حرکتی بکنیم 

خواستگار نداری؟ من فکر میکردم معلما کلی خواستگار دارندیگه چه کنیم ما دخترا ازدواجمون دست خودمون نیس ...

آخه کسی مارو نمی‌شناسه 

یا اصلا اگه بیاد جلو نمیاد می‌دونی چی میگم 

خیلی بده

یا به من میرسه میگن شغل بابات چیه و خونتون کجاست واقعا ناراضیم