2777
2789
عنوان

بچها شماهم خیلی خوابتون میاد یا من فقط این شکلیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 29 پست

شاید کم خونی عزیزم..

برو یه چکاپ کامل بده

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها قهوه بخورم خوبه ؟؟؟ قبلا میخوردم برای امتحانام ضررنداره

مشکلش اینه به کافیینش اعتیاد پیدا می کنی به مرور زمان..

نکن به نظرم..

بری دکتر صلاح تره

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نوجوانی ؟؟اره توی یه مقطعی از نوجوانی ب شدت احساس و نیاز به خواب زیاد میشه عزیزم البته سعی کن کنترلش ...

اره ۲۱ سالمه 

بابا اصلا خابم بهم ریخته دیشب ساعت ۳ صبح خابم برد

ساعت ۱۲ پاشدم بعدظهرام ک میخابم پا میشم حس بدی دارم سرمم درد میگیره 

کافئین ک ضرر نداره ؟

معتادش بشی چرا مضره

اره ۲۱ سالمه بابا اصلا خابم بهم ریخته دیشب ساعت ۳ صبح خابم بردساعت ۱۲ پاشدم بعدظهرام ک میخابم پا میش ...

تو کجااااا نوجوانی 

جوااااانی دیگهههه 😂😂 

ببین بخاطراینه ک شب دیر میخوابی

تایم ۱۰ تا ۳ صبح تایم طلایی خوابه ...هریک ساعت چند ساعت حساب میشه ...

۳ مسخوابی خب طبیعتا دیر بیدار میشی دیگ

تو خوابت بهم ریخته

شبی نیم ساعت زودتر بخواب اوکی میشی...صبح هم ساعت کوک کن ۸ ساعت بخواب 

بعدازظهرام فعالیت داشته باش نخواب 

تو کجااااا نوجوانی جوااااانی دیگهههه 😂😂 ببین بخاطراینه ک شب دیر میخوابیتایم ۱۰ تا ۳ صبح تایم طلایی ...

امتحان میکنم ولی سخته 😅

البته اینم بگم اینستا کل زندگیو از من گرفته 😶

بدجور معتادش شدم