2777
2789

من با گوشت بیشتر میپسندم باید براش وقت بزاری یک روز بار باشه خیلی خوب میشه من گوشت پیاز تفت میدم گردو میریزم ابم میریزم روش دیگ انقدر بپزه تا شب ابش کم شدم اب میریزم دیگ برای ترشیش رب انار بزن نمک ابناشم چون گوشته اخر میزنم قشنگ اب میشه تو دهن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نفری 10 عدد گردو

پیاز رو رنده کن تفت بده با روغن

آبش ک جم شد

گردوی آسیاب شده رو اضافه کن تفت بده ی مقدار

بعدش آب سرد اضافه کن

بعدش نمک و رب انار بزن

مرغاتو سرخ کن اضافه کن

نیم ساعت آخر پخت

ی مقدار یخ واس شوک و روغن اندازی اصافه کن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

ما هم دو نفریم 

به هر نفر دو قاشق گردو آسیاب شده 

البته دو سه قاشق هم اضافه بریز .. مثلا ۷ قاشق بریز 

رب انار هم مونده ملس باشه شیرین باشه ترش باشه خودت نگا کن .. ترش بود شکر بریز یکی دو قاشق تا ملس شه

♡

من پیاز رنده میکنم تفت میدم بعد گردو رو میریزم درحد ی دقیقه تفت میدم چون زیاد باشه تلخ میشه

زردچوبه فلفل سیاه میزنم اب میریزم میذارم بپزه و جابیفته

وسطای پخت رب انار میزنم چون رب انارم ترشه با شکر ملس میکنم

مرغم من جدا میپزم و جداگانه میارم داخلش نمیریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️