2777
2789
عنوان

چقدر دلم میخواست منم کنارش عروس شم 👰🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست
میشه این دعا رو نکنی؟ بیشتر شبیه نفرینهترجیح میدم مجرد بمونم تا اخر عمر تا اینکه اینا رو با یکی دیگه ...

خودتو وابسته یکنفر نکن 

اون که به تو تعهد نداشت 

رفت و ترو تنها گذاشت تو حقت نیست تنها بمونی 

اون لیاقت عشقتو نداشت امیدوارم عشقو با کسی تجربا کنی که قدرتو بدونه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خودتو وابسته یکنفر نکن اون که به تو تعهد نداشت رفت و ترو تنها گذاشت تو حقت نیست تنها بمونی اون لیاقت ...

همه این لحظه ها کنار اون ارزش تجربه داشت

کنار یه ادم دیگه اصلا نه تنها برام معنی نداره بلکه مسخره و بیهوده اس. 

تو که اون رو ندیدی بدونی چقدر خوب بود

گاهی وقتا تنهایی هم چیز بدی نیست. بهتر از بودن کنار یه ادمی هست که هیچ حسی بهش نداری

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه این لحظه ها کنار اون ارزش تجربه داشتکنار یه ادم دیگه اصلا نه تنها برام معنی نداره بلکه مسخره و ب ...

حس خوب بهش داشتی چون عمیقا دلت میخواست راجبش خوب فکر کنی 

اگر این تصمیمو راجب یکی دیگه بگیری هم میتونی 

البته بزار اول از قلبت نفر قبلی بیرون بره بعد 

اگر دوست داشتب بگو چرا نشد 

اگر میگی انقدر خوب بود چرا با احساساتت بازی کرد و رفت ؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
همه این لحظه ها کنار اون ارزش تجربه داشتکنار یه ادم دیگه اصلا نه تنها برام معنی نداره بلکه مسخره و ب ...

نمیدونم چرا نمیتونم اینقدر احساساتی باشم... من عشق رو تجربه نکردم... ولی آدمی هست که دوسش دارم💙🤍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

حس خوب بهش داشتی چون عمیقا دلت میخواست راجبش خوب فکر کنی اگر این تصمیمو راجب یکی دیگه بگیری هم میتون ...

نه من دلم نمیخواست راجع بهش خوب فکرکنم

اون واقعا خوب بود اینو فقط من نمیگم. هر کس که میشناستش میگفت از زن و مرد و پیر و جوون

اون هیچوقت از قلب من نمیره همیشه برام عزیز و نازنین میمونه و هست

نه تنها با احساسات من بازی نکرد بلکه عامل موفقیت و رشد من تو خیلی زمینه ها بود

کوچکترین بدی در حقم نکرد

در ضمن اون نرفت

ما به یه سری دلایل و شرایطی که داشتیم نشد باهم بمونیم. 

نمیدونم چرا نمیتونم اینقدر احساساتی باشم... من عشق رو تجربه نکردم... ولی آدمی هست که دوسش دارم💙🤍

همون بهتر که تجربه نکردی

نه من دلم نمیخواست راجع بهش خوب فکرکنماون واقعا خوب بود اینو فقط من نمیگم. هر کس که میشناستش میگفت ا ...

پس شاید هنوز امیدی باشه باهم باشید 

نمیشه شرایط رو عوض کنید و یا برا تغییرش کاری کنید؟

پس شاید هنوز امیدی باشه باهم باشید نمیشه شرایط رو عوض کنید و یا برا تغییرش کاری کنید؟

نمیدونم والا من که خیلی ناامیدم