2777
2789
عنوان

همکار شوهرم پیشنهاد داد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 78 پست
گفتم باشه. بعد نیم ساعت جواب داد که یه کاری براش پیش اومده تو بیمارستان بیشتر مونده نمیرسه یه شب دیگ ...

عزیزم به نظرم اگه میگی خوب و موجه چه اشکال داره  خیلی خوبه باهاش ارتباط بگیری 

کم کم باهاش حرف مشترک هم پیدا میکنی 

و با هم قرار خانوادگی هم میذارین بالاخره هر دوستی از یه جایی باید شروع بشه 

واسه روحیه خودتم بهتره 

یکی دوبار امتحان کن باهش برو خرید و ...

ببین چجوریه 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس خوبی از این خانم گرفتم 

هم اینکه دعوتت می‌کنه به حضور بیشتر 

و هم اینکه‌می‌خواد جداگانه ببینت

حس‌می‌کنم‌ می خواد اخباری را بهت بده که حواست و‌جمع کنی.

اما‌باز‌پشیمون شده یا مردد شده و قرار را کنسل کرده

به نظرم‌باهاش‌ارتباط بگیر

عزیزم به نظرم اگه میگی خوب و موجه چه اشکال داره خیلی خوبه باهاش ارتباط بگیری کم کم باهاش حرف مشترک ...

حالا امشب قراره بریم شام بیرون ببینم چطوریه.

ولی کلا حتی از نظر ظاهرم خیلی با دوستهای قبلی شوهرم فرق داره بعد برام جالب بود که شوهرم رو با اسم دکتر فلانی صدا میکرد نه با اسم کوچیکش یعنی الکی زود صمیمی نمیشه

یکی و دوبار باهاش برو بیرون ، برای روحیه خودت هم خوبهولی اصلا درباره مسائل زندگی شخصی و خصوصی ات نگ ...

نه کلا رابطمون این چندباری که دیدمش‌ اینطوری نبوده بیشتر از کار و اینا بوده

حس خوبی از این خانم گرفتم هم اینکه دعوتت می‌کنه به حضور بیشتر و هم اینکه‌می‌خواد جداگانه ببینتحس‌می‌ ...

نمیدونم

لین خانم البته رشتهکش با شوهرم فرق داره ولی درمانگاهاشون روبه‌روی همه روزهایی که درمانگاهن و دیر شرکع میشه درمانگاه صبحونه باهم میخورن

بنظرم برو ببین اول چطور آدمی هست بعد رابطه رو خانوادگی کن

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

شوهر منم الان از سرکار اومده میگه همکارم گفته هفته بعد بریم باغ دارن بریم اونجا بزن برقص و خوشگذرونی گفت همکارم زن داره ولی اون دوتای دیگ با دوست دختراشون میخان بیان من یکم خجالتیم میترسم ارتباط بگیرم باهاشون