بچه ها من صبح رفته بودم محل کار شوهرم، بعد یه زمانی بود داشتن صبحونه میخوردن، منم رفتم پیششون صبحونه خوردم، بعد یکی از خانمها گفت ما هفتهایی یه بار این شکلی مفصل صبحونه میخوریم توام بیا اگر بیکاری و این حرفها، بعدش گفت من شبهاهم خیلی دوست دارم برم بیرون ولی پایهایی ندارم و اینا، منم گفتم اوکی منم دوست دارم، بعد الان پیام داده بریم یه هات چاکلت بخوریم؟
بعد من این خانم رو کلا دو سه بار دیدم با اینکه خیلی دختر خوبیه ولی احساس میکنم فعلا حرف مشترک زیادی باهاش ندارم در غیاب شوهرم. الان چجوری جوابشو بدم که نه بهش بربخوره هم بدونه که دوست دارم ۴ تایی در ارتباط باشیم نه دوتایی حالا بعدا که صمیمیتر شدیم دوتاییم میریم بیرون؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم به نظرم اگه میگی خوب و موجه چه اشکال داره خیلی خوبه باهاش ارتباط بگیری کم کم باهاش حرف مشترک ...
حالا امشب قراره بریم شام بیرون ببینم چطوریه.
ولی کلا حتی از نظر ظاهرم خیلی با دوستهای قبلی شوهرم فرق داره بعد برام جالب بود که شوهرم رو با اسم دکتر فلانی صدا میکرد نه با اسم کوچیکش یعنی الکی زود صمیمی نمیشه
بنظرم برو ببین اول چطور آدمی هست بعد رابطه رو خانوادگی کن
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀
شوهر منم الان از سرکار اومده میگه همکارم گفته هفته بعد بریم باغ دارن بریم اونجا بزن برقص و خوشگذرونی گفت همکارم زن داره ولی اون دوتای دیگ با دوست دختراشون میخان بیان من یکم خجالتیم میترسم ارتباط بگیرم باهاشون