2777
2789

دانشجوی سال سوم زبانم.رفتم یه موسسه سر زدم مدرک ایلتس و تی تی سی ام رو نشون دادم، باهام مصاحبه کردن. بعد میگه میتونی تدریس کنی. گفتم چقدر حقوق میدین؟ گفت کدوم حقوق؟ همین که قبولت کردیم خودش خیلی هست برات سابقه کار محسوب میشه. تو که تجربه ای نداری. گفتم شما واقعا نمره ایلتس و میزان تسلط من رو ندیدین؟

گفت چرا ولی من نمیتونم بهت اعتماد کنم فعلا یه چندوقت بیا بدون حقوق تا ببینیم چی میشه😐

برم یا نه؟ 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرو 

برو لیست تمام موسسات زبان رو در بیار برا همه رزومه و حقوق پیشنهادی ببر یک جا بالاخره قبولت میکنن 

حتما هم بگو باید از روز اول بیمه کنید 

آیلتست چنده من ب نرت میتونم خودخوان آیلتس بخونم؟؟

مینیمال 
نرو برو لیست تمام موسسات زبان رو در بیار برا همه رزومه و حقوق پیشنهادی ببر یک جا بالاخره قبولت میکنن ...

۶.۵

اره میتونی

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

The Official Cambridge Guide to IELTS

ممنون. خواستی استخدام بشی قرارداد بنویس 

سفته اگه خواستن پشتش بنویس جهت حسن انجام کار و رسید سفته ای که تحویل دادی بگیر 

از یایت ای استخدام میتونی برا خودت رزومه خوشگل درست کنی 

حقوق پیشنهادی هم با توجه ب عرف بگو و بیمه هم حتما بگو میخوای اگر عرف نیس بیمه هم خودت از ماه اول برا خودت بیمه رد کن البته اگر قصد مهاجرت نداری

مینیمال