سلام من ۱۷ سالمه و بچه ۱۶ سال اختلافم پدر و مادرم طلاق نگرفتن از هم یعنی تا سال پیش هر چی بگین دیدم ۸ ماه تمام مامانم از بابام کتک میخورد یا بابام عصبیش میکرد میومد بی دلیل منو میزد جوری که لباسام پاره میشد گذشت من خیلی سختی کشیدم تا همین ۱ سال پیش که خودکشی کردم وقتی که اینا دوباره دعوا کردن چون مامانم منو مینداخت وسط که حق نداری باباتو ببینی و بی دلیل فحش میداد و بد و بیراه میگفت این کارو کردن که راحت بشم ۲ بار بعد اونم این کار رو کردم همش تحقیرم میکنن خوردم میکنن دیروز سر این دعوامون شده که بچه رو تو سینک ظرفشویی میشوره بابا بهش گفتم یعنی ؟ ما اونجا ظرف غذا رو میخوریم یه جوری بهم توپید تو غلط میکنی نظر میدی بیشعور بی شخصیت و هزار تا حرف دیگه که نمیشه گفت امروزم گفتم یه هوایی بخورم رفتم بیرون نیم ساعت راه بود تا بیرون گفتم یه سر به دختر عمم بزنم گوشیشو جواب نمیده نگرانم بودم رفتم ۲ دیقه ای خواستم برگردم عمم نذاشت برم عمم به مامانم گفت اینجا میمونه مامانم بهم زنگ زد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت که بستریت میکنم تیمارستان به مشاور زنگ زدم گفته دخترت غلط میکنه میره بیرون و فلان اینجا ایرانه آمریکا نیست بیارش پیش من نشونش بدم به خدا دارم دیوونه میشم چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنیم فردا میخوان حرف بزنن برا بستری من واقعا نمیتونم