2777
2789

رفیق چندسالم (پسره)من دخترم قبلا با هم بیزینس داشتیم و تو ی چیزایی کمک هم میکردیم کلا ارتباط عمیق و خوبی داشتیم طوری که تو ۴ سال هیچبار بحث یا دعوا نکردیم 

من بهش حس نداشتم ولی اون عاشقم شده بود ،من ردش کردم گفتم در حد دوست بمونیم ... خیلی حالش بد شد و بعد اون خیلی کمرنگ تر شدیم

چندوقت پیش با یکی وارد ارتباط شده بود ... بعد من یروز یه کار واجبی باهاش داشتم بهش پیام دادم اصن جواب نداد و پیوی رو دو طرفه پاک کرد تو این چنسال این کارا اصلا برامون معنا نداشت

حالا کات کرده با اون طرفش خیلی احتمالش زیاده برگرده سمتم سراغمم از دوستای مشترک میگیره

اگه اومد سمتم فحشش بدم ،بی محلی کنم کلا جواب ندم یا پاک کنم؟کودومو انجام بدم خیلی میسوزه‌ چون میدونم هنوزم دوستم داره

من واقعا خورد شدم اون حرکت رو کرد میخام طلافی کنم لطفا بگید چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.