2777
2789
عنوان

بیاید ببنید اینو به نامزدم بگم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست
بگو اون که واسه قبل بد اخلاقیت بود الان با عروسک جبران نمیشه 💅

بگم بخوره تو سرت نه تا حالا خیلی خریدی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

نامزد يا دوزپسر ؟ فرق داره. به نامزد بگي يكي ديگه ميخره كه خيلي ضايعست!!!

دوزپسر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو از سرتم زیادم عزیزم. ...محتاج عروسکتم مگ😏 اگ پول نداری من برات ی عروسک بخرم

نه اون اخریو نمیگم

ولی همین خوبه😂😂😂😂😂

اینو نگو خیلی حرف بدیه از نظرمن یکی اینو بهم بگه دیگه باهاس ادامه نمیدم

پس چی بگم ک هم بسوزه هم یزره بفهمه بخره