2777
2789

الان خونه مادربزرگم هستیم همه میوه خوردم عمم پاشد جمع کنه یهو پدرم داد زد پاشو جمع کن درصورتی که همه نشسته بودن یهو همه بهم خیره شدن من واقعا قلبم شکست هرچند اولین بارش نبود ولی خب...

بعد اومدم ظرفارو جمع کنم یه چاقو افتاد پایین پدرم یهو با ی لحن بدی گفت هِرررری

من فقط۱۶ سالمه به خدا حقم نیست اینهمه دلمو بشکونن 

آنقدر خارم کردن توی جمع دیگه طاقت ندارم خسته شدم

اول مهر میخواستم یه جامدادی بگیرم تو مغازه برداشتم موقع حساب کردن که شد پدرم گفت چقدره گفتم دویست خورده ای بعد جلو اینهمه ادم و فروشنده گفت برو گمشو بزار سرجاش مگه پول مفت دارم🙂

فقط خدا می‌دونه من اونجا چقدر شکستم سریع گریم گرفت نتونستم خودمو کنترل کنم تو مغازه ریز ریز داشتم گریه میکردم

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

با این سن کمم از کلاس اول آشپزی به گردن من بود تمیز کردن خونه با من بود

کاربری  از قبل خرداد مال من نبود🤍اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا داداش کوچولو دارم به جون خودم قسم اگر دروغ بگم همه کارا با من بود ختی من از مای بیبی گرفتم دسشویی بردن و عوض کردن پوشک همه با من بود😭

همه به مامان و بابام میگن خوشبحالت همچین دختری داری ولی نمیدونن دخترشون چ افسردگی گرفته...

همه به مامان و بابام میگن خوشبحالت همچین دختری داری ولی نمیدونن دخترشون چ افسردگی گرفته...

ببخشید ولی بابات فقط از پایینش کار میکشه...

تتلو راست میگفت

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
عزیزم بیا بغلم🫂اون گوسفند چه میفهمه؟؟؟

کاش میشد برم بغل یکی از تمام سختی هایی ک کشیدم بگم زار بزنم 😭

ببخشید ولی بابات فقط از پایینش کار میکشه...تتلو راست میگفت

من عاشق موسیقی بودمو هستم التماس کردم بزاره برم گفت وقت ندارم ببرمت ولی داداشمو هرروز می‌بره باشگاه ...

خسته شدم تو جمع بغض کردم نمی‌دونم چیکار کنم

تمام تلاشت رو بکن مستقل بشی هرچند فکر نمیکنم این بهت شهریه دانشگاه و ..بده

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
من عاشق موسیقی بودمو هستم التماس کردم بزاره برم گفت وقت ندارم ببرمت ولی داداشمو هرروز می‌بره باشگاه ...

منم مث خودتم ، عاشق موسیقی بودم مخصوصا گیتار، نذاشتن

الانم دیگه ذوقشو ندارم

تمام تلاشت رو بکن مستقل بشی هرچند فکر نمیکنم این بهت شهریه دانشگاه و ..بده

منو بزور فرستاد رشته ریاضی هیچ کلاسی هم برام نمیگیره 

رد دادم 

جای کبودی کتکا رو تنمه

منم مث خودتم ، عاشق موسیقی بودم مخصوصا گیتار، نذاشتنالانم دیگه ذوقشو ندارم

من استعدادشو داشتم خیلی زیاد

منو بزور فرستاد رشته ریاضی هیچ کلاسی هم برام نمیگیره رد دادم جای کبودی کتکا رو تنمه

آشغال روانیه

کاش میتونستی به یه روشی عذابش بدی