2777
2789

عشقم چند مدته قهره ديشب تجسم كردم با حال خوب كه شمارمو سيو كنه اينقد ازمن متنفره ك امكان نداشت شمارم سيو كنه ديدم شمارمو سيو كرده🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه داشتين🥺😍واى من ميخام بهم پيام بده

آره داشتم 

اگه دوست داشتی کتاب هم راجع بهش بخون بیشتر روت اثر می‌ذاره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بیشتر میگی

قدرت خیال یا همون جذب

قدرت باور

پیش زمینه رسیدن به اینا کنترل ذهنته

چون الان ذهن ها رو ما کنترل دارن

ما با ذهن یکی نیستیم

ذهن همونیه ک موقع دعوا میگ فحش بده

همون ک گاهی افکار خودکشی میندازه تو سر ما

یا گاهی یه چیزو کلی برامون بزرگ میکنه نشخوارای فکری

باید کنترل کنی انقد واسه خودش به گذشته اینده نره

تو حال زندگی کن حال قدرت داره

ارامش میرسی

بعد راجب باور ها اینک باورات تعیین میکنن تو زندگی تو چی میگذره

مثلا من باور دارم بعد خوردن قرص سرماخوردگی دو ساعت بعد خوابم میگیره و راس دوساعت این اتفاق میفته

تو مثلا باور عمیق و قلبی نه الکی و ظاهری

قلبی داشته باشی ک لیاقت احترام داری بقیه بهت احترام میزارن

قبول کنی زیبایی زیبا میبیننت

باور داشته باشی اگ وارد جمع بشی باهات بد رفتارن این اتفاق میفته پس باید باورتو درست کنی

راجب خیالم ک مثلا خیال میکنی فردا فلان اتفاق برات میفته و اگ خیالت با اصول باشه مثلا گلدن تایم سرچ کن تایمشو میاره

خیال کنی میبینه شده و اتفاق افتادی 

پس فکر کردی چرا ما اشرف مخلوقاتیم

ميشه كمكم كنيد راهنمايي كنيد الان كلى ذوق كردم 😍🥺🥺

من خودم با شکرگزاری و نوشتن جذب کردم 

مثلاً هرروز ده تا شکرگزاری میکردم تو دفترم 

خدایا شکرت محل زندگیم هر امکاناتی هست

خدایا شکرت سلامتی دارم معدم سالمه دست و پام سالمه و..... 

همینجوری می‌نوشتم تا ده تا   بعد می‌دیدم یه نعمت دیک بهم اضافه شده دوباره می‌نوشتم دوباره اضافه میشد

قانون جذبم تو کاغذ رنگی چسبی کوچولو ها هستن جمله های کتابارو می‌نوشتم و میچسبوندم در و دیوار و کمد و... خونم هروقت چشمم میخورد تکرارشون میکردم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چه کتابی بیشتر کمکتون کرد

چهار اثر فلورانس بعضی صفحات خوب بود بعضیاشون نه بشدت هم کتاب سنگینی بود چندتام خریدم بخونم فعلا تمرکز ندارم 

بقیه کتابا روان‌شناسی بودن