2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی خوب به اندازه تلاش‌.اگر به اندازه کافی پول نداری بدون بیشتر از این تلاش نکردی.

کاش مشکلم این بود از ریشه خرابه دلم خونه مورد علاقمو میخواد 

همش فک میکنم چرا شوهرم تو مجردیش ک همه چی ارزون بود هیچکاری واسه خودش نکرد حالا زنم گرفته با هزاران ارزو 

ایا با جمع کردن میتونم خونه مورد علاقمو بخرم ینی خونه داریم قدیمیه محلش افتضاحه اگه بخوام بفروشم جای دیگه خونه بگیرم پولش خیلی کمتره 

کاش مشکلم این بود از ریشه خرابه دلم خونه مورد علاقمو میخواد همش فک میکنم چرا شوهرم تو مجردیش ک همه چ ...

پس میتونی با طلا خورد خورد خونتو بهتر کنی

انشالله

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
جدی چرادرامدش چقدرهچرا بدهی دارید

شرکت آژانس اسنپ هر۳رو میره ماهی کلا۲۳تومن میشه کلا برامون ماهی۸تومن میمونه 

خونه داشتیم میساختیم هنو سقفم نزدیم و کلی بدهی داریم 

پس همیشه تلاش زیاد پولدارت نمیکنه

این خانم گف تلاش نگفت شغل مهم داشته باشی منم گفتم تلاش زیاد پولدارت نمیکنه

بله دقیقا

منم منظور از تلاش ، تلاش ِ هوشمندانه و تووی مسیر درست بود .

وگرنه از صبح تا شب جون بکنی توی مسیر اشتباه یا یه مسیر ببیخود چه فایده

بله دقیقامنم منظور از تلاش ، تلاش ِ هوشمندانه و تووی مسیر درست بود .وگرنه از صبح تا شب جون بکنی توی ...

الان شوهر شما تو چه مسیر هوشمندانه ایی هستش؟

شوهر من با مدرک لیسانس مکانیک کار پیدا نکرده مجبوره بخاطر معاش زندگیمون راه سخت بره