2777
2789

سلام ۱ ساله ازدواج کردم با مادرشوهر تویه ساختمون زندگی میکنیم بعد مادرشوهرم بچه خیلی دوس داره حس میکنم بعدا بخوام بچه بیارم به بهونه بچه همش پلاس میشه خونه من همیشه میگم ای کاش خونه ام جدا بود مامانمم شلختس تا ۱۰ روز بعداز زایمان بخواد بمونه خونم همه جارو به گند میکشه از طرفی مادرشوهرمم فضول و بیکار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم والا  چاره ای نیس دیگه مگه میشه تو تا آخر عمر از ترس اینا بچه نیاری

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

تا وقتی شرایط زندگی اونی نیست که بهت آرامش ذهنی نمیده و با شوهرت یکی نشدی رفیق نشدی بچه نیار تا وقتی عطش بچه توی زندگیت نیومد بچه نیار 

به سال نگاه نکن به حرف بقیه کار نداشته باش مسئول صد درز صد بچه فقط شما و همسرتی

از نظر مادر با هم تفاهم داریم😀😀😀😀😀

خیلی سخته بخدا مامان من موقع ظرف شستن دلش نمیاد مایع بزنه میگم بزن ظرفا تمیز شن یه کار ام بکنه همه جارو کثیف میکنه

حق داری باردار نشو تا جدا شه خونه ات 

والا من بعد زایمان نمیخوام مامانم یا مادزشوهرم بیاد 

اتفاقا دکتر مشاورم میگفت فکر کن خارج از کشوری ماشاا... سنتم کم نیست خودت و شوهرت برمیای 

میگفت هر چی فامیل توی زندگی ادم باشه کلافه زندگی ادم گم میشه و مشکلات زیاد میشه

حق داری باردار نشو تا جدا شه خونه ات والا من بعد زایمان نمیخوام مامانم یا مادزشوهرم بیاد اتفاقا دکتر ...

اخه مگه بعد سزارین ادم سرپاست؟

از طرفی همسر که تا شب سرکاره

والا من اعصابم نمیکشه خونه مادربرم میدونم اخلاقشو از خدا خواستم خودش کمکم کنه

منم مامانم اصلا مرتب نیست میاد خونه من کمکم بده تو یه کاری یجارو درست میکنه بقیه جاها کثیف رها میکنه