2777
2789
عنوان

حرف یه پسری ذهنم و مشغول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا یه سریا جرئتشو ندارن میترسن نه بشنونیا کلا غرور روشون تاثیر گزاشته

روی یکی کراش بودم ، برای اولییییین بار در عمرم ، حس کردم یکی هست که شاید قلبم واسش بتپه، چند هفته بعد پیج زنش رو پیدا کردم فهمیدم متاهله😐😐😐

یعنی یه لعنت واسه خودم فرستادم

دیگه از خودم بدم میاد ، دیگه کسی نیست که بتونه نظرمو جلب کنه

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

چشم سیسی یه چند نفر دیگه هم پیدا کن از این لباسای ست ساقدوشا که ناز نازیه سفارش بدم

😅😅😅 باشه عزیزم همینجا تو نی نی سایت پیدا میکنم شما به توافق برسید 

همینجا صحبتتاتون رو بکنید لطفا 👀👀

👣

روی یکی کراش بودم ، برای اولییییین بار در عمرم ، حس کردم یکی هست که شاید قلبم واسش بتپه، چند هفته بع ...

من نمیتونم تشخیص بدم واقعا این شخص تایپم هست یا نه 

ولی یه پسره تو فامیلمون بود خانوادش پولدارن خودشم خوشگله 

مهمونیای خانوادگی به امید اون میرفتم نه اینکه قضیه جدی باشه ها نه 

هیچی دیگه تصادف کرده الان کماس احتمال زنده موندش کمه

ای چشممم شوررر

من نمیتونم تشخیص بدم واقعا این شخص تایپم هست یا نه ولی یه پسره تو فامیلمون بود خانوادش پولدارن خودشم ...

وای

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

😅😅😅 باشه عزیزم همینجا تو نی نی سایت پیدا میکنم شما به توافق برسید همینجا صحبتتاتون رو بکنید لطفا ...

فقط زود پیدا کن الکی هم گفتم ۱۹ 

۱۷ هم    

ببین ۲۵ به بالا نباشه 

خوشگلم هستم اخلاقمم خوبه کتابم زیاد دارم میتونم براش کتاب بخونم

فقط زود پیدا کن الکی هم گفتم ۱۹ ۱۷ هم ببین ۲۵ به بالا نباشه خوشگلم هستم اخلاقمم خوبه کتابم زیاد د ...

همین علیاتبار خوبه که 😅😅😅 میگه همه چی داره دنبال دختر خوبه فقط

👣