pardis_090 مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 150 عنوان حرف یه پسری ذهنم و مشغول کرد | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 57 پست چند وقت پیش با یه پسری حرف میزدم برگشت با یه حالت اندوه گفتش:شما دخترا راحتین بدون انجام دادن کاری همه عاشقتون میشن ولی ما پسرا باید کلی زحمت بکشیم و زور بزنیم تا یکم به چشم دخترا بیایم...راسته بنظرتون؟ یا داشت اغراق میکرد؟ 1403/10/12 | 19:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pardis_090 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 150 جدیگرفتم😅 تا من روی همه ی دختر پسرای فامیل که یه عمری میزدن تو سرم کم نکردم شوهر نمیکنم شما چندسالتونه؟
pardis_090 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 150 قند رو من بسابم براتون😅😅😅 قضیه منتفی شد به توافق نرسیدیم
mmpaeez عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5762 قضیه منتفی شد به توافق نرسیدیم واسه عروسیت ساقدوش خواستی خبرم کن 👣
علیاتبار عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 642 تا من روی همه ی دختر پسرای فامیل که یه عمری میزدن تو سرم کم نکردم شوهر نمیکنم شما چندسالتونه؟ متولد۷۷ کاربر آقا
pardis_090 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 150 واسه عروسیت ساقدوش خواستی خبرم کن چشم سیسی یه چند نفر دیگه هم پیدا کن از این لباسای ست ساقدوشا که ناز نازیه سفارش بدم
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 2982 ولی واقعا یه سریا جرئتشو ندارن میترسن نه بشنونیا کلا غرور روشون تاثیر گزاشته روی یکی کراش بودم ، برای اولییییین بار در عمرم ، حس کردم یکی هست که شاید قلبم واسش بتپه، چند هفته بعد پیج زنش رو پیدا کردم فهمیدم متاهله😐😐😐یعنی یه لعنت واسه خودم فرستادمدیگه از خودم بدم میاد ، دیگه کسی نیست که بتونه نظرمو جلب کنه یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم
mmpaeez عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5762 چشم سیسی یه چند نفر دیگه هم پیدا کن از این لباسای ست ساقدوشا که ناز نازیه سفارش بدم 😅😅😅 باشه عزیزم همینجا تو نی نی سایت پیدا میکنم شما به توافق برسید همینجا صحبتتاتون رو بکنید لطفا 👀👀 👣
pardis_090 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 150 روی یکی کراش بودم ، برای اولییییین بار در عمرم ، حس کردم یکی هست که شاید قلبم واسش بتپه، چند هفته بع ... من نمیتونم تشخیص بدم واقعا این شخص تایپم هست یا نه ولی یه پسره تو فامیلمون بود خانوادش پولدارن خودشم خوشگله مهمونیای خانوادگی به امید اون میرفتم نه اینکه قضیه جدی باشه ها نه هیچی دیگه تصادف کرده الان کماس احتمال زنده موندش کمهای چشممم شوررر
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 2982 من نمیتونم تشخیص بدم واقعا این شخص تایپم هست یا نه ولی یه پسره تو فامیلمون بود خانوادش پولدارن خودشم ... وای یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم
pardis_090 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 150 😅😅😅 باشه عزیزم همینجا تو نی نی سایت پیدا میکنم شما به توافق برسید همینجا صحبتتاتون رو بکنید لطفا ... فقط زود پیدا کن الکی هم گفتم ۱۹ ۱۷ هم ببین ۲۵ به بالا نباشه خوشگلم هستم اخلاقمم خوبه کتابم زیاد دارم میتونم براش کتاب بخونم
mmpaeez عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5762 فقط زود پیدا کن الکی هم گفتم ۱۹ ۱۷ هم ببین ۲۵ به بالا نباشه خوشگلم هستم اخلاقمم خوبه کتابم زیاد د ... همین علیاتبار خوبه که 😅😅😅 میگه همه چی داره دنبال دختر خوبه فقط 👣